INDIGNACIÓ

Sí, indignats, cabrejats, impotents i moltes coses més que no vull dir, però es que avui al matí hem trobat el Carter hi ens ha preguntat que hem de fer amb la qüestió de l'adreça? Perquè l'Ajuntament de moment no els dona cap contesta i ells es troben amb cartes que no saben d'on són (per la coincidència de les adreces que l'Ajuntament ha duplicat al Pla dels Frares).

Com ja vaig explicar en un altre apunt d'aquest bloc, resulta que els pisos de sobre l'escola Sinera els hi han posat habitatges Pla dels Frares escales 2, 4 i 6. Nosaltres fa 40 anys que tenim aquesta adreça, les escales de l'1 al 10, i el nous blocs van seguir amb la numeració de l'11 al 14.

Fa quatre mesos que varem presentar una instancia, després de parlar amb el Sr. Alcalde, el seu assessor i l'aparellador. Encara esperem que ens contestin.

Avui a la tarda hem preguntat l'adreça de la casa que és davant d'aquests pisos, o sia el mateix carrer, enfront mateix, i resulta que a ells l'Ajuntament els dona el nom del carrer BAREU.SN.

Que vol dir això? Incompetència! Poques ganes de fer las coses bé. O que van molt carregats de feina i no tenen temps per tot? Pobrets!!!!!!!!!!!!!!!

Ja us diré com acaba tot, si acaba!!!!

Afegeix un comentari nou