CONILL A LA MOSTASSA

CONILL A LA MOSTASSA

INGREDIENTS PER 12/15 PERSONES APROX.

Dos conills trossejats
Mostassa
Quatre branquetes de Romaní
Sis alls sense pelar
Dos cebes grans picades
Tres o quatre fulles de llorer
Un got de vi blanc
Nata liquida per cuinar 250cc
Aigua, farina, sal i i oli
Julivert per guarnir ( opcional ).

Com el cuinem:

Posem bastant d’oli en una cassola i salpebrem el conill, amb un pinzell de cuina, pintem el conill amb mostassa, podem ser generosos.
Amb l’oli calent daurem el conill amb els alls, quan estigui una mica fet el retirem i afegim les cebes, el romaní i el llorer uns 10 minuts.
Afegim el got de vi i deixem reduir una mica.
Afegim el conill novament i el cobrim una tercera part, amb aigua. Rectifiquem de sal si es necessari.
Deixem que tot plegat faci xup xup, uns quaranta minuts. Passat aquets minuts traiem el conill de la cassola per poder retirar les fulles de romaní , llorer i alls. Si es vol es pot passar la salsa per un colador xines, (nosaltres no ho varem fer ). Afegir-hi la nata liquida i remeneu una mica la salsa abans de posar-hi de nou el conill.
Ja el podeu servir amb una mica de julivert picat o només per decorar, unes fulles.

Es un plat molt fàcil de fer que dona un resultat boníssim, el conill queda súper melós i la mostassa li dona un gust suau molt gustos. Proveu-lo de fer, us sorprendrà!!!

Granissat de cava amb llimones ( molt refrescant i digestiu )

Ingredients per a 4/6 persones
6 llimones sense pell
Una ampolla de cava
Gel picat o glaçons
Triturem les llimones, piquem el gel i afegim el cava, servir ràpidament en una copa de cava o còctel.
És una beguda molt fresqueta per l’estiu !!!

Que sigueu feliços
Les 3M ;-)

Afegeix un comentari nou