Problemes amb els nous arenyautes? Canvis i incidències.

Amb el redisseny i renovació de tot el web d'arenyautes hi ha un seguit de canvis de la manera d'accedir a algunes eines i com es presenten els continguts. Ha desparegut el mecanisme d'agregar amistat i s'ha simplificat el perfil de dades personals. En canvi hi ha més recursos per personalitzar la portada del bloc personal i relacionar-lo amb altres xarxes socials a les quals potser hi teniu perfil.

Per ajudar-vos de manera genèrica, en aquests canvis però també si sou nouvinguts a arenyautes.cat, hem creat aquesta que anirà agrupant consells i manuals de funcionament dels diferents espais.

De totes maneres, us proposem que des d'aquest apunt, a través de l'opció de comentaris, informeu de possibles problemes que us trobeu al navegar pels nous espais i de mancances que pogueu detectar. Aimiateix també ens intessen els suggeriments i altres reflexions que pogueu fer sobre com millorar la plataforma.

5 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Joan C

Abans es podia veure molt

Enviat per Joan C el Dij, 20/09/2012 - 17:19

Abans es podia veure molt millor a través del mòbil. Ara hi ha parts que no es veuen.

@oriolferran

Hola Joan,tens raó, donava

Enviat per @oriolferran el Dij, 20/09/2012 - 19:43

Hola Joan,
tens raó, donava alguns errors. Ja hem revisat la versió per mòbil i hem canviat el sistema que utilitzavem. ara es pot accedir i navegar des de qualsevol mòbil (sigui Iphone o Android) a través d'una versió reduïda i adaptable a les difeents pantalles. Al final hem mantingut els mateixos elements gràfics que via web però amb algunes simplificacions. Ara ja funciona correctament. Gràcies pel teu comentari. 

Joan C

Sí, ara ho veig molt millor

Enviat per Joan C el Dij, 20/09/2012 - 20:36

Sí, ara ho veig molt millor des de l'Iphone. I es pot navegar per les imatges dels apunts.  

gràcies

Antoni

La veritat és que falla molt.

Enviat per Antoni el Dv, 12/10/2012 - 18:18

La veritat és que falla molt. Per a penjar una imatge al bloc es penja un munt de vegades, els tags donen errors (encara que es deixen posar), però sobretot, el tema de les imatges.

Suposo que ho anireu millorant. Ànims!

@oriolferran

Hola,

Enviat per @oriolferran el Dij, 22/11/2012 - 12:45

Hola,

ahir al matí es va actualitzar el modul de gestió media (fotos i vídeo) d'arenyautes. La versió vigent estava creant aquest problemes a algunes configuracions de navegadors quan es penjava la foto.

En aquestes tasques de manteniment han quedat a mig renovar la vista de portada dels darrers apunts. I també una millora de la gestió de grups. Hi seguim treballant. Es resoldrà aviat.