Trobada de vetlladors del Camí al Vallès Oriental i Maresme, a Arenys de Mar

Benvolguts,

Us informem que "El Camí" , juntament amb l'AEiG Flos i Calcat, entitat col·laboradora han organitzat la 2a Trobada de vetlladors del Camí al Vallès Oriental i Maresme, a Arenys de Mar. El projecte de El Camí és un recorregut senyalitzat per la cultura, la història, el paisatge i l'esperit dels Països Catalans.

Us fem arribar la convocatòria de la 2ª trobada de vetlladors del tram del Camí al Vallès Oriental i Maresme, que serà a Arenys de Mar el diumenge 16 de desembre a les 10 del matí, al Centre Cultural Calisay (Riera del Pare Fita, 31).

La finalitat és conèixer-nos, compartir com està el projecte a nivell nacional i el nostre tram en particular (plana del tram Vallès Oriental i Maresme) així com fer una breu pràctica de senyalització.

"Els vetlladors" de cada tram són la gent que es coneix i s'estima la seva terra i repassa un cop a l'any les marques del Camí del trosset del seu poble fins els pobles veïns, sigui pel seu compte o amb altres vetlladors.

La idea és acabar la trobada cap a la una, de manera que es pugui tornar a dinar a casa. A qui li vagi bé, podem dur alguna cosa per picar/esmorzar per compartir.

Si algú hi vol participar, hauria d'avisar per confirmar al mail: elpas@elcami.org. Entre tots fem viu el Camí.

Per a més informació podeu trucar a l'Ona Curto (Cap d'Agrupament) 699.675.963 o a una de les responsables del projecte la Mireia Pou 93 844 45 53 / 608 035 983.

Gràcies per la difusió!

Equip d'Agrupament

Afegeix un comentari nou