L'ARA dedicat a Salvador Espriu #AnyEspriu

L'edició d'aquest diumenge del diari ARA estarà dedicada a Salvador Espriu. D'aquesta manera, el diari  s'afegeix a la commemoració de l'Any Espriu que aquesta mateixa setmana es previst que arrenqui amb un acte inaugural al Palau de la Música

 

El dossier dedicat a Salvador Espriu repassarà la biografia del creador d''El cementiri de Sinera', 'El caminant i el mur' i 'La pell de brau' entrelligant-ho amb la seva obra poètica, narrativa i dramatúrgica. I també aprofundirà sobre la simbologia que utilitzava als versos, i que ha popularitzat conceptes com 'pell de brau' i 'Sinera'.

 

També es recordarà els músics que l'han cantat i els directors que ha dut a escena textos com 'Primera història d'Ester' o Una altra Fedra si us plau'. I s'explicaran quines són les seves obres essencials i també les tesis i anàlisis que els experts encara estudien a fons. Per fer-ho comptarà amb articles dels experts espriuans Rosa Maria Delor i Ramon Balasch.

 

L'ARA, de cap a peus, comptarà amb les opinions d'una trentena de poetes catalans de diferents generacions que explicaran quin és el seu Espriu preferit i quina és la seva opinió sobre el mestre. A més, el diari ha ofert aquest cap de setmana un llibre exclusiu*, l''Antologia' d'Espriu que inclou tant les seves narracions com el teatre i la poesia més importants, seleccionades per Edicions 62.

*Dissabte, el llibre ja estava esgotat a les llibreries arenyenques.

Afegeix un comentari nou