Un passeig per Sinera: visita teatralitzada #AnyEspriu

Aquest cap de setmana han començat les rutes literàries teatralitzades que s'aniran repetint durant cada mes per donar a conèixer l'imaginari de Salvador Espriu a través de diversos racons de la vila.

 

Del cementiri al port, baixant per la Riera, passant per places i carrers... Si voleu conèixer de prop els personatges de la mítica Sinera, no us podeu perdre aquesta singular passejada a càrrec d'una pintoresca parella de guies que ens descobriran la realitat i les històries que inspiraren la creació de Sinera, aquest gran mite literari de Salvador Espriu.

 

Aquestes passejades literàries que es faran cada mes, formen part dels actes complementaris de l'Any Espriu i inclou el recitat, les anècdotes i les històries que ens volen apropar a l'obra d'aquest escriptor. La proposta ha tingut molt bona acollida en la seva primera edició, que va tenir lloc aquest cap de setmana, i que es va a portar a terme amb totes les places esgotades. En podeu veure un recull (en aquest album a Facebook).

 

Aquesta és una iniciativa organitzada pel Centre de Documentació i Estudi Salvador Espriu (CDESE), que porta a terme Sakkara Viatges i la companyia Alambiq

Afegeix un comentari nou