Diada del pensament

Avui és 22 de febrer de 2013. Per molts és un dia qualsevol, però per nosaltres, els escoltes és el nostre dia, i l'anomenem LA DIADA DEL PENSAMENT. Aquest és el dia en què fa 106 anys enrere Sir Robert Baden-Powell, fundador de l'escoltisme, va dur a terme el primer campament escolta a la illa de Brownsea, Anglaterra. 

 Avui, doncs, és el dia en què tots els escoltes del món es posen el seu foulard per anar a classe, a la feina, estar per casa, sortir o reunir-se i parlen sobre el 
passat, el present i el futur de l'escoltisme. Per nosaltres, l'AEiG Flos i Calcat aquest dia és ben especial per nosaltres, doncs, perquè ens permet dir amb la veu clara i forta que l'escoltisme ens obre les portes cap a un món millor. Hi va haver una vegada que uns escoltes van prometre davant del seu Déu, la seva reina i la seva pàtria que defensarien el món i el deixarien millor de com l'havien trobat. Amb aquesta premissa milions d'escoltes i guies d'arreu del món es reuneixen cada setmana amb la idea i el convenciment que a partir de les petites accions del dia a dia transformarem el món i el deixarem millor de com l'hem trobat. Així doncs, Bona diada del Pensament per tothom, des de l'AEiG Flos i Calcat us convidem a portar el foular durant tot el dia, ja sigui quan aneu a comprar, quan feu la migdiada, quan estigueu a la feina, quan aneu a estudiar o simplement passegeu en un dia ben fred. Amb aquest foulard al coll farem que avui, sigui un dia més escolta i guia per tothom!

 Equip d'Agrupament

Afegeix un comentari nou