L'Escola Sinera treballa Espriu

L'alumnat de cicle superior (5è i 6è) de l'Escola Sinera treballa la figura de l'escriptor per fer-li un homenatge emmarcat en la celebració dels 10 anys de l'escola i, posteriorment, pels Jocs Florals de la diada de sant Jordi. La primera activitat ha estat treballar la biografia de l'escriptor i també la seva bibliografia. Els resultats de la recerca els han compartit a la resta de l'escola en un format molt plàstic.

 

Aquesta és una primera mostra de les activitats que faran les escoles d'Arenys de Mar per commemorar l'Any Espriu i impulsar la descoberta de la figura de Salvador Espriu a l'alumnat i les seves famílies.

 

L'Escola Sinera, a més, ja prepara un acte literari entorn a Espriu i Sinera que serà l'acte de benvinguda de la celebració que, el proper 7 d'abril, es farà a la mateixa escola per commemorar els 10 anys d'història del centre. Presentarà l'acte l'alumnat de cicle superior de l'Escola, que fins ara ha estat treballant els principals trets biogràfics i bibliogràfics de l'autor i, com a tret indestriable de la seva figura, la descoberta del mite de Sinera.

 

El nom de l'escola, 'Sinera', va ser triat a través d'una votació popular entre la comunitat educativa de l'escola, hereva de l'antiga escola Cassà.

 

Afegeix un comentari nou