Pintors, fusters i jardiners per un dia

Avui ha estat un matí molt productiu a l'Escola Sinera. Convocats per l'AMPA, pares i mares hem començat l'endreça dels patis de l'escola després d'haver superat el procés de planejar sobre paper (plànols i diners) com han de ser el espais exteriors de lleure per als nostres fills. Avui tocava arremangar-se: hem pintat els bancs, els hem col·locat uns llistons per equilibrar-los, hem preparat les parets per pintar-les de pissarra, hem netejat pneumàtics que es convertiran en jocs d'equilibri... i això ha estat només el començament!

 

D'altra banda, reprenent la feina a la façana que vam fer l'any passat, hem col·locat un altre tensor perquè els gesamins continuïn creixent i embolcallant de verd el camí cap a l'escola. Hem donat feina als més petits, que han fet "cassoleta" als arbres del pati, perquè creixin bé i facin una bona ombra quan tornin els mesos de calor. Ells també han estat els encarregats de regar-los, els de dins de l'escola i els de fora, que creixen més ufanosos des que s'han integrat en els torns de reg per part de l'alumnat.

 

L'èxit més gran d'aquest projecte de l'AMPA és aprofitar al màxim la feina dels pares i mares i així reduir la despesa econòmica, de manera que una inversió econòmicament impossible d'entrada esdevingui una realitat. Contribuïm d'aquesta manera a fer créixer una nova economia social en la qual no tot es paga amb diners.

 

Davant les retallades, aquest és un exemple que una altra manera de fer les coses és possible. En el projecte patis de l'Escola Sinera, com diria Ferran de Pol, "entre tots ho farem tot".

 

Contenta d'haver-hi estat!

 

 

Afegeix un comentari nou