El Llibre de Sinera al Parlament

Una delegació formada per més d'un entenar d'arenyencs i arenyenquesha participat, aquest matí, a l'acte institucional que el Parlament de Catalunya, organitza cada any amb motiu de Sant Jordi i que enguany s'ha dedicat a Salvador Espriu. L'acte s'ha celebrat a l'auditori del Parlament i ha estat una lctura col·lectiva dels poemes del Llibre de Sinera.

La presidenta Núria de Gispert i l'ha seguit el Conseller de Cultura, Ferran Mascarell. Tambe hi han participat a la lectura diputats i diputades de les diferents forces parlamentàries i representats de la societat civil catalana i del món cultural, com Xavier Bru de Sala, Comissari de l´Any Espriu; la cuinera Carme Ruscalleda; Sebastià i Joana Bonet, nebots del poeta; Muriel Casals, Presidenta d´Òmnium Cultural; Vicenç Villatoro, director de l´Institut Ramon Llull; els actors Pere Arquillué i Carles Canut; Rosa Delor, Doctora en Filologia Catalana i especialista en l´obra de Salvador Espriu; el pintor Joan Pere Viladecans; Antoni Solà, alcalde de Santa Coloma de Farners, i Beatríz Ruíz de la Fundació Catalana Síndrome de Down, entre d'altres. Fins a tres arenyencs -l'Alcalde, el diputat Benet Maimí i la directora del Centre Espriu, Montse Caba, han intervingut a l'acte amb la lectura d'alguns dels poemes que conformen el Llibre de Sinera.

La delegació arenyenca ha realitzat una visita guiada per les principals dependències del Parlament de Catalunya. Ràdio Arenys ha emès el seu magazine matinal en directe des de la mateixa seu parlamentària.

 

El web municipal ha publicat un complet reportatge fotogràfic.

Afegeix un comentari nou