El cau fa 60 anys!!

Ara fa 60 anys que es va fundar l'AEiG Flos i Calcat. Al principi podia semblar que el cau era una colla d'amics que s'emportaven la mainada a voltar pels paratges de Catalunya; després va resultar que aquesta colla es va anar ampliant i, any rere any, ja som molts els arenyencs i arenyenques que hem passat pel cau. De fet, l'escoltisme s'ha consolidat avui en dia com un mètode educatiu molt potent i és que combina dos dels factors més importants en el desenvolupament dels infants i els joves: l'educació i el lleure. Amb tot això, considerem que el mateix infant i jove és el protagonista de la seva educació i, per tant, el fem partícip de les decisions del dia a dia del cau. Promovent els valors universals i l'autonomia dels infants i els joves, el cau té com a objectiu educar ciutadans cívics i compromesos: la finalitat, doncs, és la transformació social. Però més enllà de tot això, el cau és un espai per créixer, per riure i per descobrir. Unepai per compartir, per il·lusionar-se, per crear i ser creatius. És un espai per jugar, per aprendre, per estimar i ser estimat, per conèixer i per caminar!! El cau és una aventura!!!

 

El proper dissabte 4 de maig farem un sopar de germanor per celebrar aquest 60è aniversari de l'agrupament. Adjuntem el cartell oficial i el del sopar. Molt aviat us farem arribar el programa amb totes les activitats que hem preparat!!

 

 

SOPAR DE MEMBRES I ANTICS MEMBRES DEL CAU:

Dades:

Data: Dissabte 4 de maig.
Lloc: Placeta de l'Església
Preu: 10 euros adults, 7 infants. Si dus la carmanyola i un got et tornem 1 euru!!! Si no dus got, te'l deixem però ens l'has de tornar.
Hora: 21h (PORTA EL FOULARD!!)

 

Venda de TIQUETS i reserves: Els tiquets els trobareu a CAN FLORIS i a l'ARIADNA-2. Al cau es vendran el dissabte de 4 a 7 pm. També ens podeu enviar un correu per si en voleu fer alguna reserva.

 


MENÚ DEL 60è: 

 


Botifarra amb mongetes 

 

Amanida

 

Pa amb tomàquet

 

Beguda i postres.

Després de sopar actuació amb: JAUME BARRI + Sorpresa final!

 

Per a més informació podeu visitar la nostra web: www.cauflosicalcat.org!!

Us esperem a tots!!


Equip d'Agrupament

 

Afegeix un comentari nou