Dídac Rocher seleccionat pel Cerverí 2013

foto_pol.jpg

Dídac Rocher: El Minotaure i Teseu
El Premi Cerverí 2013 -enguany dedicat al millor poema musicat de Salvador Espriu- ha seleccionat l'Assaig de cantic en el temple que Dídac Rocher ha inclòs al seu treball El Minotaure i Teseu. És el poema que el cantant arenyenc va interpretar al concert Perquè un dia la cançó torni a Sinera! que es va fer a Arenys de Mar, el passat 10 de juliol, per commemorar el centenari del naixement de Salvador Espriu.
 
Les cançons del Premi Cerverí tenen un procés previ de preselecció i després un procés obert de votacions populars de les 10 cançons seleccionades. Des d'aquest espai -al web de Catalunya Ràdio- es pot trobar informació de totes les cançons seleccionades i els seus intreprets i més informació sobre el concurs.
 
Des d'arenyautes.cat i des d'aquest bloc que fa el seguiment arenyenc de l'Any Espriu us convidem a escoltar la cançó d'en Dídac Rocher i  votar-lo (només cal seleccionar el seu nom al llistat lateral). Podeu votar fins al 20 de setembre. El resultat de les votacions es farà públic el 27 de setembre, durant la festa de proclamació dels Premis Literaris de Girona.
 
També us recomanem una visita al web d'en Dídac, on hi ha molts materials de tota la seva trajectòria artística, i també del ressò que El Minotaure i Teseu ha tingut entre la crítica i els mitjans.  La seva actuació al concert del Centenari d'Espriu podeu veure-la des d'aquí (al minut 32, es pot escoltar l'ovació amb la que va ser rebuda la seva aparició al concert).

Afegeix un comentari nou