Curs d'informàtica i Aula Oberta per nens 2013-14

Benvolgudes famílies,

 

Us informem que el proper dijous 10 d'octubre començarà de nou el curs d'informàtica d'Arenys.Org i el farem de nou al 2on pis de l'Ateneu Arenyenc, l'horari serà de 18 a 19h de la tarda. Aquest any fariem 30 euros per trimestre. I cadascun estarà dedicat a una temàtica relacionada amb l'informàtica, cada setmana els hi donarem en format paper el tema que tractem a classe i també haurien de portar un pendrive perquè els hi copiarem en format digital perquè puguin també practicar a casa el que haguem treballat.

 

Aquest any regalarem una carpeta a cada nen/a i un boligraf perquè pugui guardar els apunts d'informàtica, aquest primer trimestre farem un petit repàs bàsic el primer dia i a partir del segon ja començarem a treballar diferents aspectes com el processador de text o Word (teclat, format de text, alineacions, insertar imatges, etc...), full de calcul o Excel i Power point. Aquest any començarem a introduir la imatge i també eines per a la recerca d'informació a internet correctament entre d'altres. Sobretot eines profitoses perquè puguin aprofitar al màxim les possibilitats del seu PC i a més a més aprendre a defensar-se cada vegada millor en aquest món tant ampli de la informàtica.

 

Al acabar la classe si tenen qualsevol dubte dedicarem una estona a ajudar-los, l'últim dia del trimestre farem una prova.

 

DADES CURS 1er TRIMESTRE "Informàtica de Nivell":

 

 

INICI: 10 d'octubre

FINALITZACIÓ: 19 de desembre

LLOC: 2on pis de l'Ateneu

DIA: Dilluns i Dijous

PREU: 30 euros (pel mateix preu podran venir els que vulguin disposar gratuïtament de l'Aula Oberta, en aquesta activitat aprofitem per treballar altres aspectes de l'informàtica i els ajudem a fer els treballs de l'escola al seu ritme).

INSCRIPCIÓ: El mateix dia us farem arribar el full d'inscripció que haureu d'omplir i retornar el proper dia. 

 

PLACES LIMITADES!!

 

Si teniu algún dubte o consulta estic a la vostra disposició en aquest mail o al telèfon: 626.651.258.

 

Us esperem!! :)

Afegeix un comentari nou