'De tu @ tu' a l'Hora del Conte de la Biblioteca

Aquesta setmana arriba a la Biblioteca Popular P. Fidel Fita d'Arenys de Mar la primera de les jornades obertes a la població que el projecte 'De tu @ tu' té previstes. Es tracta d'una primera sessió de "M'expliques un conte?" i serà dijous 14 de novembre a les 6 de la tarda a la Sala d'Actes de la biblioteca. 

 

'L'Home del Sac' és un conte escrit per Josep M. Jové i il·lustrat per August Tharrats. Els protagonistes de la història són un nét i la seva àvia, qui a mesura que avança la història s'endinsen en un món tan pròxim com imaginatiu que els fa viure el que en podríem dir "una aventura quotidiana". Arran de la por de l'infant i l'intent de l'àvia d'aclarir un fet que no li sembla massa real, aconsegueixen estretar la seva relació i, sobretot, beneficiar-se del millor que tenen un i altra. És un llibre que us recomanem, editat per La Galera l'any 2006 i que va guanyar el Premi Hospital Sant Joan de Déu. Però no us el llegiu avui!

 

Us convidem a venir dijous a la biblioteca d'Arenys de Mar per sentir-lo explicar a la Teresa Verdura, a qui hem convidat a ser la narradora. Però hem anat més enllà i no estarà sola a l'escenari. L'alumnat de 3r de Primària de l'Escola Sinera serà l'encarregat d'acompanyar-la d'una manera ben especial. De ben segur que el resultat serà gratificant per a tothom!

 

La setmana passada vam treballar el conte amb els infants i vam poder endinsar-nos en alguns aspectes que ens interessen especialment: la seva relació amb àvis i àvies, les pors que tenen a la nit, com la imaginació ens pot jugar males passades...

 

'De tu @ tu' és un projecte de relació intergeneracional que porta a terme Arenys.Org. Amb aquesta jornada de "M'expliques un conte?" treballem per assolir diversos objectius, entre els quals hi ha el d'afavorir la interrelació entre infància, jovent i gent gran, ajudar-los a trencar els tòpics que pot tenir cada col·lectiu cap a algun altre, crear espais de trobada intergeneracional a Arenys de Mar, promoure l'envelliment actiu i, sobretot, la participació de la gent gran en la vida social de la població. 

 

De mica en mica anirem desgranant més aspectes d'un projecte que ja ha començat a caminar i que és possible gràcies a la col·laboració de Fundació Agrupació Mútua. 

 

 

 

 

 

 

 

Afegeix un comentari nou