L'explicació del conte ha estat un èxit! Moltes gràcies!

La posada en escena de 'L'home del sac' a l'hora del conte de la Biblioteca P. Fidel Fita d'Arenys de Mar ha estat un èxit. Una sala pleníssima d'infants de totes les edats i les famílies que els acompanyaven han pogut gaudir de l'explicació del conte i dels "efectes especials" que han preparat els alumnes de 3r de l'Escola Sinera. Teresa Verdura ha estat l'encarregada de fer la narració del conte, que té com a protagonistes un nét i la seva àvia, que pretenen descobrir si veritablement el seu veí és el temut 'home del sac'.

 

Aquesta activitat forma part del projecte 'De tu @ tu' que porta a terme Arenys.Org i que té com a objectiu acostar gent gran i infants de la vila perquè es coneguin mútuament i extreguin bones experiències de la relació. A banda de conèixer el conte i aprofundir en diferents aspectes que hi apareixen, des de l'escola van treballar unes manualitats que avui han servit per fer més visual l'explicació del conte. A més, han estat els mateixos alumnes qui han ajudat la Teresa Verdura en la posada en escena. 

 

Com és habitual a l'Hora del Conte de la biblioteca, en acabar la narració s'ha ofert una petita activitat als infants assistents. En aquest cas, han pogut dibuixar les seves pors dins un sac i els hem proposat que un cop feta la feina donessin el dibuix als seus avis i àvies perquè guardessin ben lluny les pors. La resposta ha estat molt bona, i els sacs s'han omplert de serps, foscors, monstres, aranyes, fantasmes... 

 

Des d'Arenys.Org volem fer arribar el nostre agraïment a la Biblioteca P. Fidel Fita per obrir-nos les portes i poder fer aquesta activitat; a l'Escola Sinera -i en concret, a les tutores de 3r Montse Costa i Cristina Luzán- per fer-se seu el projecte i transmetre als seus alumnes la il·lusió de participar en una activitat oberta a la població; i, evidentment, a la Teresa Verdura, per haver fet tan bé la feina que li havíem encomanat. Sense oblidar totes les persones que us heu acostat a la biblioteca!

 

'De tu @ tu' seguirà ara treballant en altres activitats, però 'L'home del sac' continuarà el camí, perquè està previst que es facin dues escenificacions més del conte, aquesta vegada a porta tancada, perquè tot l'alumnat de l'Escola Sinera pugui gaudir d'aquesta història escrita per Josep M. Jové. 

 

 

 

 

 

 

Afegeix un comentari nou