Crear.

” Buf, serà una passada, ja el veig”

” Tens el patró? Vols que te’n faci un?”

” No, no…ho tinc tot al cap, només necessito la llana i unes agulles del vuit”

Primer em ve la imatge, m’entussiasmo, vaig a la botiga de llana i els dits van sols fins acabar la feina.” Vas molt ràpida!”, em diuen. Tot és tan senzill com fer-ne cada dia una mica mentre alimento la imatge mental del jersey i el més curiós del cas és que sovint és diferent al que havia creat al meu cap i el més apassionant, és que és encara millor!

Tot acte de creació segueix el matiex procés, ja sigui fer un jersey, una truita de patates,  un canvi laboral, la volta al món…és tan senzill. Tot neix amb una idea, un somni, una imatge que la ment projecta. No es tracta de una imatge qualsevol, ha de ser inspirada és a dir Divina, ve d’un lloc desconegut i no té res a veure amb un procés racional. La imatge o somni ve amb una forta emoció, sentiment o millor dit entussiasme, és a dir, sentir-se “plè de divinitat”. Aquest és el motor que fa que un s’encamini cap el somni i el somni cap a ell. No segueix motllo ni patró, sinó seria una còpia. Després només queda fer les accions apropiades que cada dia ens apropen al somni alimentant l’entussiasme i el.liminant les expectatives als resultats concrets, perque quan arriba el moment de materialitzar-lo, sorprenentment és diferent a com l’havies imaginat i infinitament millor.

M’encanta crear, ja sigui un jersey, una truita de patates, un canvi laboral, un viatge i en definitiva, la meva vida. Del res, materialitzar i manifestar-ho tot.

I tu, crees o copies?

Afegeix un comentari nou