"Urbanismegate" arenyenc: fi d'episodi

El passat divendres coneixíem per Ràdio Arenys que "La jutgessa acorda el sobreseïment privisional de la causa tot i que indica que no existeixen indicis d'ús d'informació privilegiada a un promotor urbanístic en plenes converses del Pla General".

Celebro, i molt, la notícia. Primerament perquè és bo per Arenys que la figura institucional de l'alcalde no hagi quedat enterbolida després que fos destinatari d' acusacions de transmissió privilegiada per part de l' ex-regidor d' Urbanisme i ara alcaldable pel VIA.M, en Lluís Blanchar. I després, celebro també la notícia perquè cal esperar que sigui la fi d'un episodi que ha fet molt mal en aquest mandat, ja que ha estat una de les causes de la paràlisi i manca de reacció de l'equip de govern de CIU-PP.

Lamento que una baralla interna no només hagi traspassat la porta dels partits implicats (C-i-U) sinó que també hagi estat motiu per esquitxar els partits de l'oposició, situant-los darrera d'una maniobra (que mai no va existir) per promoure una moció de censura (que mai es va arribar a considerar), malgrat l'existència d' alguna opinió que ho semblava demanar.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Moisès Rial

adhesió xarxa republicana

Enviat per Moisès Rial el Dc, 25/04/2007 - 16:18

Marc, t´he adherit a la XARXA REPUBLICANA: http://xarxarepublicana.blogspot.com
T´agriria si també hi enllacessis al teu bloc.

Salut i llibertats.
Moisès RIAL
http://llibertats.blogspot.com
www.llibertats.cat