Posa't les piles 29.03.14

Durant el programa d'aquesta setmana hem parlat sobretot d'actualitat arenyenca, ja siguin les campanes i el conflicte que hi ha o també d'activitats que podem fer. Així com diversos debats relacionats amb diversos temes que ens preocupen.

 

No us el perdeu!

 

Equip del Casal Digital

8 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

tatianaconza

HAN MATAT A QUATRE LLEONS DE

Enviat per tatianaconza el Dc, 26/03/2014 - 19:19

HAN MATAT A QUATRE LLEONS DE VUIT MESSOS AL ZOO

Hola soc la Tatiana i avui us porto, sobre un zoo que han matat lleons  a Copenhagen, Dinamarca.

 

Fa setmanes el Zoo de Copenhaguen, el més antic i un dels més prestigiosos del món, es va convertir en notícia arreu del món després que sacrifiqués en públic una girafa, l'esquarterés, i la fes servir per alimentar els lleons. Tot, al davant d'un grup de nens. Ara, tot i la polèmica provocada. el director del zoo va arribar a rebre amenaces de mort. alguns dels lleons que van ser alimentats amb les restes de la girafa han estat sacrificats, en aquesta ocasió per "un problema d'espai ".Els quatre lleons han estat sacrificats per donar cabuda a un nou mascle, un lleó de tres anys procedent d'un altre zoològic danès. El nou inquilí conformarà, al costat de dues lleones joves, la nova població de lleons del zoo. "Crec que el cas d'en Marius .la girafa sacrificada ha ajudat que més persones estiguin més ben informades. No ens espanta el que va passar, perquè el que fem és el més apropiat des d'un punt de vista professional", ha declarat a l'agència Ritzau el director del centre, Steffen Straede.La possibilitat que el sacrifici dels lleons, que van morir per una injecció letal, provoqui una reacció similar no espanta el zoològic de Copenhaguen. "Expliquem obertament i amb honestedat què fem i què defensem. No ens n'amaguem", ha dit Straede.

 

TATIANA

 

noagarib

rubius

Enviat per noagarib el Dc, 26/03/2014 - 19:32

rubius

 

Qui és el rubius?

 

 

Elrubius fet per Veronica Alvarez i Afegida per Veronica Alvarez. Es un segiment de videos grasiosos i no vist per per a menors de 11 anys.

En realitat, el seu nom és Rubén Doblas Gundersen i és el youtuber amb més subscriptors a Espanya. De tant en tant té un segon personatge (el amb una mentalitat retardada) al que crida Ust, que fa sorolls estranys, cants aguts i es comporta com un desequilibrat mental amb bipolaritat. Va començar fa cinc anys i s'ha fet famosos gràcies al seu amic EsVandal, que considera l'amo.

mariadanes

Video Blogs

Enviat per mariadanes el Dc, 26/03/2014 - 19:37

Video Blogs

El video blog  és una variant del blog però en video.

En els vídeo blogs, els vídeo bloguers poden demostrar els seus coneixements i habilitats. Hi ha molts tipus video blogs com per exemple: d’humor, gameplays, tutorials, de llibres, de música i molts és!

Jo acostumo a mirar vídeos d’humor com el Hola Soy German, Auron Play, El Rubius, La Caelike, Enchufetv, i també miro vídeo blogers de llibres com la Raiza Revelles i el Col·leccionista de Mundos.

Ara us explicaré els meus preferits:

Hola Soy German: és un noi que es diu German Garmendia, fa vídeos d’humor.  El 2011 decideix pujar 1 vídeo a YouTube on aconsegueix ser el xilè amb més visites. I a partir d’aquí va començar a ser molt popular per els països de parla castellana.

Enchufe.tv:és una sèrie web equatoriana, són un grup d’humoristes que fan paròdies sobre de la vida quotidiana i més.

Caelike: El 22 setembre 2010 Caeli va obrir el seu canal de You Tube. Els seus vídeos són de comèdia i hi han sortit alguns dels millors You Tubers Mexicans.

 

Raiza Revelles: és una vídeo blogger  que es dedica a parlar de moda, tips de bellesa, etc. més a poc a poc la temàtica es va anar obrint per donar lloc a ressenyes de llibres i a parlar una mica més de la seva vida personal.

alexcasado

MORT D'UN HOME A LA COSTA D

Enviat per alexcasado el Dll, 07/04/2014 - 19:18

MORT D'UN HOME A LA COSTA D'ARENYS

 

Hola bona tarda sóc l'Alex i us he portat la mort d'un home a la costa d'Arenys.

 

Desgraciadament un home ha mort a la costa d'Arenys a la platja del Cavaió. Creiem que ha sigut una relliscada mentre feia esport perquè sel van trobar el dimarts 1 d'Abril amb bambes d'esport. Va cridar a la creu roja,policia local,mossos d'esquadra,salvament marítim i guàrdia civil. Un home que passejava pel port amb el seu gos,afortunadament que va veure a l'home. Encara no se sap qui es i qui son el s seus familiars. En el seu honor deixem 10 segons de silenci.

ericgonzalezbarea

PORTEN FABRICANTS DE MISILS A

Enviat per ericgonzalezbarea el Dll, 07/04/2014 - 19:19

PORTEN FABRICANTS DE MISILS A IRAN

 

 

La Guàrdia Civil ha desmantellat una organització dedicada al tràfic il·lícit de material de doble ús que pretenia subministrar a la República d'Iran maquinària industrial i informació i tecnologia susceptibles de ser emprats per fabricar míssils a través d'un complex entramat empresarial.
Segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat, han estat detingudes quatre persones --tres espanyols i un iranià-- a Barcelona, Tarragona i Palma de Mallorca. Als arrestats se'ls ha imputat els delictes de pertinença a organització criminal, contraban de material de doble ús i blanqueig de capitals.

 

 

 

 

Eric González Barea 7-4-2014

aliciagonzalez

Com han canviat les modes

Enviat per aliciagonzalez el Dll, 07/04/2014 - 19:23

Com han canviat les modes

 

-Jo us parlaré sobre com han canviat les modes amb el temps.

Fa uns anys portar ulleres era de “frikis” i “nerds”, i ara san posat de moda, fins al punt en que alguna gent que no les necessita en porta. I ara es porten les de pasta i com més grans millor. Aquest hivern,estaven de moda els jerseis de llana tapats fins al coll, i altres peces de roba com els pantalons inflats, les camises de quadres, les botes de muntanya, mitges amb pantalons i altres complements que si s'aguessin portat fa uns anys els haurien tractat de “frikis”. I es que les modes canvien radicalment molt sovint, i no només la roba, també hi ha els lip dubs o el gamnam style, i moltes més modes que es passen en seguida. I es que són difícils de seguir, com a mínim per mi.

 

 

I fins aquí la meva secció!

noagarib

PREGUNTES SOBRE ARENYS DE MAR

Enviat per noagarib el Dll, 07/04/2014 - 19:28

PREGUNTES SOBRE ARENYS DE MAR

 

1-Que es el que mes t'agrada d'arenys de mar?

 2-Quin lloc t'agrada mes?

3-t'agradaria marxar d'arenys de mar?perque?

4- Si fosis l'alcalde d'arenys que faries per el poble? 

 

 

 

 

sararoig

L'OBJECTIU

Enviat per sararoig el Dll, 07/04/2014 - 19:31

L'OBJECTIU

 

 

L'Objectiu es una sortida on es troben tots els caus de la demarcació de Girona.

Allà els caus es separen per unitats i es barregen entre ells per fer jocs de coneixença.

 

Nosaltres quan vam acabar de dinar ens van tornar a separar amb grups, ens van portar al bosc i vam netejar el bosc.

 

Van venir molts periodistes, entre ells TV3.

 

Els grup 1 i 2 vam marcar un camí. Després ens van fer una giga foto que podeu trobar al nostre blog: www.arenyautes.cat/casaldigital.

 

Per la tarda vam berenar i vam posar la brossa dins del camió, cosa que ens va fer complir el nostre objectiu: deixar el món molt millor del que l'hem trobat.

 

A la nit vam anar a sopar al pavelló de la ciutat al acabar ens van portar a un concert quer era només per la nostra unitat (rangers) hi havia un concert per cada unitat.

Al acatar el concert vam anar a les tendes, on ens van dir que si no fèiem soroll ens deixaven quedar-nos fins tard.

 

I FINS AQUÍ LA NOSTRA SECCIÓ!!!