Humor de gos

Avui, mentre feia classe i mostrava als meus alumnes la web d’arenyautes , he recordat que feia més d’un any que no escrivia res de res. M’han vingut unes ganes boges d’arribar a casa i començar a escriure. Un munt d’idees m´han travessat el cervell i de totes elles m´he decidit per la de felicitar al nostre excel·lentíssim Ajuntament per la instal·lació d’un macro pipi can de més de 6 hectàrees al parc Felix Cucurull.

 

Crec que han degut de pagar un estudi a algun expert ja que la idea és d’una perfecció perfeccioníssima.

 

De primer, el pipi-can s’ha instal·lat just al costat d’una escola. D’aquesta manera els infants poden gaudir plenament del contacte amb els animals, una mancança,  molt habitual, en els nostres dies.

 

L’animal pot gaudir de tot l’espai per fer el que cregui més convenient, i no cal que l’amo  se’n faci càrrec. Això és fantàstic!!! Idea pionera a la comarca!!! Els gossos lliures de pixar i cagar!!! I sense multes!!!

 

Milers d’amos de gos de tot Catalunya, vindran Arenys atrets per el Disneyland de gossos i contribuiran a fer créixer la economia del nostre poble.

 

De retruc, s’ha acabat amb el molest costum de celebrar festes i festetes d’aniversari els diumenges pel matí. Ja està bé!!! En èpoques crisi, no podem anar amb racaneries, hem de ser solidaris i ajudar a les empreses de xiquiparcs a prosperar. Que algú ha de fer que els nens s’acostumin al consumisme.

 

Per sort alumnes de l’escola ja no utilitzen el parc. Les finolis de les mestres no volen que els nens s’embrutin amb una mica de caqueta. Dons mira!!!! Ara,  l’ajuntament ha posat una extensió o una mena de satèl·lit del parc just davant de la porta d’infantil, així els pobres animals tenen una font per fer la parada i una mica de sorra per si no s’aguanten el pipi fins arribar al parc. I els defensors de la infància que s’aguantin, que està més que comprovat que quatre bactèries enforteixen el sistema immunitari.

 

Aquesta iniciativa tant aplaudida ha estalviat milers d’euros a l’ajuntament en adob per el parc. I els farmacèutics, també n’estan contents, ja que hi ha hagut un increment dels casos de cucs intestinals i el medicament per fer-los fora no entra per la seguretat social.

 

Tot aquell que hi vulgui anar, només ha de fer servir el google maps o seguir els camins de gos que recentment s’han creat.

 

De sud, des del Bonpreu i de nord, des de l’Escola Bressol  Els Colors, hi ha dues dotzenes de caques indicant el camí i usuaris voluntaris, se’n cuiden cada matí de reposar les caques que hagin quedat malmeses per culpa d’un infant incívic que l’ha trepitjada o de les rodes d’algun cotxet de nadons.

 

 Convido a tots els amos de gos, a visitar aquest fantàstic pipi-can amb la menor brevetat possible. I això si!!!! Recordeu que  està penalitzat amb 1000€ donar menjar als coloms.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

crisalide

Fani, avui nosaltres també

Enviat per crisalide el Dm, 01/04/2014 - 23:27

Fani, avui nosaltres també hem recordat que teniem una mica abandonada la nostra pàgina. Ens fa il·lusió que hagim coincidint a tornar-la a activar per explicar les coses que fem. No callis mai!