4rt i últim dia de les colònies!!

Bones a tothom!!

 

Aixì ja s'ha acabat, realment han estat uns dies molt especials per a tots, aquest quart i últim dia ha estat un dia per descansar i alhora fer diverses activitats. De bon matí ens hem llevat amb les cares una mica pintadetes, ja que els monis per la nit van fer una mica de les seves!! Després d'una nit plena de música, balls i bons moments toca recollir les coses, sacs, motxilles preparades etc...

 

Després hem anat a esmorzar i un cop haver agafat forces per encarar el dia, hem anat a fer xeringada de colors i després tots cap a la piscina a fer una bona remullada!! Tot seguit hem anat a dinar ben fresquets, ens esperava un bon tiberi amb gelat inclós, em acabat de preparar-ho tot. Finalment hem fet una estona lliure, mentres menjavem meló i fins i tot pastís per celebrar que han anat molt bé aquestes primeres colònies municipals!!

 

Després hem fet la foto de família i cap a l'autocar que finalment ens ha portat fins Arenys, on ens esperaven tots els pares i mares amb espectació!!!

 

De part de tots els monitors de les primeres Colònies Municipals, us donem les gràcies per confiar en nosaltres. Gràcies per deixar-nos els vostres fills i permetre'ns tenir aquesta experiència que, sens dubte, volem repetir. 

 

Us deixem un recull de fotos de l'últim dia, molt aviat penjarem també una sorpresa, estigueu antents!!! ;)

 

Gràcies i l'any que ve més i millor!

 

Equip de les Colònies Municipals

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

ANNA GRAU JUNCÂ

Moltes gràcies Joan, son unes

Enviat per ANNA GRAU JUNCÂ el Dc, 02/07/2014 - 00:08

Moltes gràcies Joan, son unes fotos molt boniques que capten molt bons moments.

Moltes gràcies a tots els monitors i monitores que ho vareu fer possible, moltes gràcies a tots els nois i noies que varen participar xq sense ells no hauria estat possible. es van portar magnificament i junts vam fer una bona feina. I moltes gràcies a les famílies que ens han recolzat i confiat en tots nosaltres. Nois, noies... Això costarà molt de millorar!!!

Gràcies a tots!!!!

activatlleurediversio

De res Anna!! Tots hem fet

Enviat per activatlleurediversio el Ds, 30/08/2014 - 20:12

De res Anna!! Tots hem fet una gran feina i els nens i nens s'ho han passat molt bé a les colònies... Ahh i els monis també!!! ;)