Profecies escatològiques, oracles i altres documents

PROFECIES  ESCATOLÒGIQUES: ORACLES I ALTRES DOCUMENTS

 

 

A mitjans del segle XX, 1947 les Nacions Unides aproven que el poble hebreu pugui retornar al seu territori, històricament arrabassat per les legions romanes, amb la destrucció de Jerusalem al segle I dC., perquè puguin disposar d’una llar nacional.

El 14 de maig de 1948 fou la primera celebració de la seva recobrada independència.

D’Aquest fet que aviat es compliran 70 anys, és prou indicatiu en el rellotge universal de la història, en quant es desvetllen enunciats en textos profètics veterotestamentaris, de l’experiència espiritual d’aquest poble singular, i en el transcurs inexorable del temps, en els textos del Nou Tesament Bíblic, la paraula escrita va recobrant i afinant en els signes del temps, que anem llegint, en els esdeveniments i fets pràcticament cotidiants de la nostra vivència actual.

 

1-A l’Evangeli de Lluc cap 21, 20-33, Jesús instrueix els deixebles sobre els moments escatològics, la devastació de Jerusalem per les legions, i les calamitats que cauran sobre el país. En el verset 24 b observem bé el que diu: “...i Jerusalem serà trepitjada pels pagans, fins que es compleixi el temps que Déu els ha concedit”. És prou greu tot el conflicte que encara persisteix a Israel. A Jerusalem encara si acompleix “l’abominació i la desolació” ja anunciada també pel profeta Daniel: sobre l’antic Temple de Salomó hi ha edificada una de les mesquites més importants on hi tenen cabuda més de cinc mil persones, Al-Aqsa. Però “l’abominació i la desolació” a l’església fundada per Crist, avui l’estan sofrint molts cristians de l’Orient Mitjà, assassinats, i fugint del terror fanàtic destructor de temples i de tota civilització i cultura.

La gravetat d’aquests fets que avui estan succeint, evidenciant un signe molt important, de ser un de les darrers senyals escatològiques, i que preparen l’obertura dels nous segells de l’apocalipsi.

 

 

2-Israel, és singular, perquè és l’únic poble que en els seus escrits, en els diferents gèneres, si expressa la seva fe en el Déu únic espiritual, i que espera que un dia els visiti, que se'ls manifesti de ple: el messianisme. A l’Escriptura dóna a entendre que abans de la seva manifestació al poble, el profeta Elies, -el qui fou arrabassat de la terra amb un carro de foc-, tornaria per preparar el poble per aquest gran esdeveniment; Jesús en aquell temps els diu, que Elies, ja ha vingut, i pocs l’hi ha fet cas, els deixebles comprengueren que els parlava de Joan, el baptista del Jordà. (Mt 11,13-14:Tots els profetes i la Llei han profetitzat fins que ha arribat Joan. I ni que no ho volguéssiu creure, ell és Elies, el qui havia de venir.) Semblantment ara, segons les anomenades profecies de sant Malaquies, sobre el papat i els corresponents “lemes”, el papa actual, d’acord amb les interpretacions molt afinades dels darrers, li correspondria el de “Pere el romà”. El Papa actual, Fanciscum, -Jorge Mario Bergoglio-, quan es va presentar al poble per primera vegada suplicant la seva benedicció, va dir que era el “bisbe de Roma”. Podem entendre que per humilitat, cap dels cardenals elegits es posaria el nom de Pere II.

El més semblant al qui fou deixeble de Crist, en pobresa i humilitat fou sant Francesc d’Assís. El nou Papa optà pel nom de Francesc.

La darrera part d’aquesta profecia ens diu que “en el transcurs d’aquest papat l’Església serà perseguida i entre molta tribulació, la ciutat de Roma serà destruïda, i el Jutja, justíssim vindrà a judicar el seu poble”.

 

 

3-Les manifestacions de la Benaurada Verge Maria com Reina de la Pau, als vidents de Medjugorie (Bósnia-Herzegovina).

El 24 de juny de 1981, s’iniciaven les aparicions i manifestacions de la Verge Maria a sis joves vidents, les més llargues de la història, amb un missatge constant de petició de retorn a Déu, mitjançant la pregària, el dejuni, els sagraments. Constantment i mensualment al llarg de trenta tres anys, un missatge animant-nos a seguir aquest camí per la conversió i la santificació particular i col·lectiva.

Com a Fàtima hi ha uns “secrets”, avisos terribles si no ens convertim, i senyals de la darrera hora que es compliran per a tot aquest sistema de coses que no són segons la voluntat de Déu, si no hi posem esmena. Els vidents asseguren que estem molt aprop del seu acompliment.

D’aquests missatges i de la seva transcendència en podem estar molt ben informats, només posant Medjugorje a Internet. <http://www.medjugorje.es/>

 

 

4-La profecia escrita pel Pare Pius de Pietralcina:

 

Missatge de nostre Senyor Jesucrist al Pare Pius de Pietralcina

(P.H. de *FD. Transcripció Febrer del 2013)

Aquest és un extracte d'una carta personal del Pare Pius de Pietralcina, (Sacerdot Caputxí estigmatitzat) (1893-1968) escrita el 1950, dirigida a la Comissió de Heroldsbach, indicada pel Vaticà, el qual testimonia la veritat i realitat d'aquestes revelacions donades per nostre Senyor Jesucrist al Pare Pius; la qual ens avisa de la imminent intervenció dívina i càstig als pervertidors de la humanitat.

 

Hi haurà gent que raoni que no succeirà el predit en aquesta profecia, a causa del temps transcorregut des de la data en què va ser donat aquest missatge fins al dia d'avui, i perquè encara el càstig no ha arribat. Però no és així; solament Déu sap el temps.

Sobre aquest tema cal saber el que ens diu Sant Pere a la Sagrada Bíblia (II de Pere, cap. 3, v. 2 al 12):

"...no oblideu les coses que van predir els sants profetes ni el manament del Senyor i salvador que us van transmetre els vostres apòstols. Abans de tot, heu de saber que els darrers dies apareixeran impostors carregats d'enganys que viuran seguint els seus propis desigs, i aniran dient: «Què se n'ha fet, de la promesa de la seva vinguda? Els pares han mort i tot continua igual que al començament de la creació!» Afirmant això, ignoren que des d'antic existia el cel, i també la terra, sorgida de l'aigua i sostinguda per l'aigua gràcies a la paraula de Déu, i que per això el món d'aleshores va desaparèixer negat en l'aigua del diluvi. Doncs bé, la mateixa paraula té reservats per al foc el cel i la terra d'ara, els guarda per al dia del judici, quan arribarà la perdició de tots els impius.

Estimats, hi ha una cosa que no heu d'ignorar: per al Senyor, un dia és com mil anys, i mil anys, com un dia. No és que el Senyor retardi el compliment de la promesa, com alguns suposen que fa; més aviat és pacient amb vosaltres, perquè no vol que ningú es perdi, sinó que tothom arribi a la conversió. 10 Però el dia del Senyor vindrà, i arribarà com un lladre. Aquell dia el cel desapareixerà amb un gran estrèpit, els elements del món, abrandats, es dissoldran, i la terra quedarà al descobert amb totes les obres que s'hi han fet. 11 Sabent, doncs, que tot això s'ha de dissoldre, penseu amb quina santedat i amb quina pietat us heu de comportar. 12 Espereu la vinguda del dia de Déu i feu tot el possible perquè arribi aviat. Aquell dia el cel, inflamat, es dissoldrà, i els elements del món, abrandats, es fondran.

 

 

... "Persevereu en l'oració perquè l'adversari no tingui domini sobre vosaltres. Digueu al poble que estigui preparat a tot moment perquè El meu judici caurà sobre ells sobtadament i si més no ho esperin. Ningú escaparà de La meva mà, els trobaré a tots. Protegiré al just."

 

"Observeu el sol, la lluna i els estels dels cels i quan els contempleu indegudament alterats i regirats, coneixereu que no està llunyà el dia. Romaneu units en l'oració i vigilants fins que l'àngel de la destrucció hagi passat de les vostres portes. Pregueu perquè aquests dies siguin escurçats."

 

"Una vegada i una altra he avisat als homes i sovint els he donat oportunitats especials per tornar al veritable camí, però ara la perversitat ha aconseguit el seu punt màxim i el càstig no pot ajornar-se per més temps.

Digueu a tots els homes que ha arribat el temps en què totes aquestes coses es compliran. El meu ben estimat, tingueu confiança que estic entre vosaltres.

El meu regne serà glorificat, i El meu nom serà beneït des de la sortida del sol fins a la posada i El meu regne no tindrà fi.

Pregueu, feu reparació, sigueu fervents i mortificats. Moltes coses estan en perill. Pregueu..."

 

"Els homes corren cap a l'abisme de l'infern, dedicats a les diversions i a passar-ho bé, com si anessin a un ball de màscares o a les festes d'unes noces del mateix diable.

La mesura del pecat està rebossant i el dia de la venjança, amb els seus terrorífics successos, està a prop, més prop del que us podeu imaginar, i el món dorm en una falsa seguretat.

El judici Diví els colpejarà amb una descàrrega de llampecs. Aquest poble sense Déu i pervers serà destruït sense pietat com els habitants de Sodoma i Gomorra de l'antiguitat. Sí, Jo us dic que la seva perversitat no fou tan gran com la dels éssers humans actuals."

 

"Mantingueu les finestres ben tancades. No mireu fora. Enceneu una espelma beneïda que serà suficient per a molts dies. Reseu el Rosari, llegiu llibres espirituals i feu actes d'amor que tant Ens complauen. Reseu amb els braços estesos o prostrats sobre el sòl de manera que es puguin salvar moltes ànimes.

No sortiu de la casa. Guardeu varietat d'aliments. Es deslligaran les forces de la naturalesa i una pluja de foc farà tremolar de por a les gents!  Tingueu valor, estic entre vosaltres."

 

"Cuideu dels animals en aquests dies. Sóc el Creador i preservador de tots els animals, així com de l'home. Us donaré per endavant alguns signes perquè en aquest temps posseu més aliment davant dels animals. Preservaré la propietat de l'escollit, incloent els animals, doncs ells necessitaran sustentació després. Que ningú travessi els recintes ni surti fins i tot per alimentar als animals. El que faci un pas fora morirà. Cobriu les finestres acuradament. El meu escollit no haurà de veure La meva ira.

Tingueu confiança en Mi. Jo seré la vostra protecció. La vostra confiança m'obliga a anar en la vostra ajuda. L'hora de La meva arribada està a prop, però mostraré misericòrdia.

Els temps seran testimonis dels més terribles càstigs. Els meus àngels que seran els executors d'aquest treball, estan preparats amb les seves afinades espases. Tindran especial cura d’aniquilar a tots aquells que es burlen de Mi i no creuen en les meves revelacions."

"Huracans de foc es vessaran a través dels núvols i s'estendran per tota la terra durant dos dies; una pluja ininterrompuda de foc tindrà lloc. Començarà durant una nit molt freda, i tot això per provar que Déu és l'amo de la creació. A aquells que estiguin en estat de gràcia no els succeirà cap mal, ni tampoc als quals busquin la protecció de La meva beneïda Mare María Santíssima."

 

"Perquè esteu ben preparats per a aquestes visites us donaré els següents signes i instruccions:

La nit serà molt freda. El vent rugirà i a continuació se sentiran els estrèpits dels llamps i trons. Tanqueu les vostres portes i finestres, i no parleu a ningú fora de la casa.

Agenolleu-vos davant d'un crucifix, penediu-vos dels vostres pecats i demaneu la protecció de La meva beneïda Mare María Santíssima. No mireu fora durant el terratrèmol perquè la còlera de Déu és Santa."

 

"El vent portarà amb si gasos enverinats que seran difosos sobre la terra sencera.

Aquells que sofreixin i morin innocentment seran màrtirs i estaran amb mi en El meu Regne.

Satanàs triomfarà, però al cap de tres nits el terratrèmol i el foc cessaran. Després d'aquests dies el sol tornarà a brillar i els àngels baixaran del cel i estendran l'esperit de pau sobre la terra. Un sentiment d'immensa gratitud prendrà possessió d'aquells que sobrevisquin a aquesta terrible prova, el càstig més amenaçador amb que Déu hagi visitat la terra des de la creació."

 

"Aviat caurà sobre el món sencer el més terrible càstig, com mai abans ha estat testimoni, un càstig terrible que mai abans s'ha experimentat. Amb quina indiferència miren els homes aquestes coses que tan aviat cauran sobre ells, contràriament al que esperaven. Amb quina indiferència es preparen per a aquests inaudits fets pels quals hauran de passar en breu. El pes de la Divina justícia ha aconseguit la terra.

La ira del meu Pare es vessa sobre el món sencer. Estic de nou avisant al món a través vostre, com sovint he fet en uns altres temps.

Els pecats dels homes s'han multiplicat sense mesura; les irreverències a l'Església, l’orgull pecaminos en fingides activitats religioses, falta d'amor fratern, indecència en el vestir especialment en els llocs d'estiueig. El món està ple d'iniquitats!".

 

"Aquesta catàstrofe caurà sobre la terra com un doll de llum, en el moment de la qual la llum del sol del matí serà reemplaçada per profunda obscuridad. Ningú haurà d'abandonar la casa ni mirar a través de la finestra des d'aquell moment d'ara endavant.

Jo mateix vindré entre el tro i el llampec. El pervers contemplarà El meu Diví Cor.

Hi haurà gran confusió a causa d'aquesta profunda foscor en la qual la terra serà embolcajada, i molts moriran de por i desesperació. Aquells que hagin lluitat per Mi rebran gràcies del meu Diví Cor, i el crit de: Qui com Déu! servirà de mitjà de protecció per a molts.

No obstant això, molts es cremaran en els camps com a herba seca. Els sense-Déu seran aniquilats, de manera que el just, després, podrà començar de nou."

 

"Durant el dia, tan aviat com la completa foscor s'hagi introduït, ningú abandonarà la casa, ni haurà de mirar a través de la finestra. La foscor durarà un dia i una nit, seguida per un altre dia i una altra nit, i un altre dia; però en la nit següent el sol s'aixecarà i serà primavera.

En els dies de foscor, El meu escollit no haurà de dormir com els deixebles en l'Hort de les Oliveres. Pregaran incessantment i no seran defraudats per Mi.  Reuniré als meus escollits.

El mateix infern es creurà estar en possessió de tota la terra, però Jo la reclamaré. Penseu potser, que Jo permetria al meu Pare que tan terribles càstigs caiguessin sobre el món, si el món tornés de la iniquitat a la justícia? Però, a causa del meu gran amor, serà permès que aquestes afliccions caiguin sobre l'home; encara que molts renegaran de Mi, àdhuc milers d'ànimes seran salvades per ells. Cap enteniment humà pot sondejar la profunditat del meu Amor."

 

"Pregueu, pregueu, desitjo les vostres oracions. La meva benvolguda Mare María Santíssima, Sant Josep, Sant Miquel, Santa Isabel, Sant Conrad, Sant Pere, Santa Teresa, el vostres sants protectors, i els vostres àngels custodis seran els vostres intercesores, imploreu la seva ajuda.

Valents soldats de Crist, a la volta de la llum, doneu cadascun gràcies a la Santíssima Trinitat per la seva protecció."

 

"La devastació serà gran, molt gran, però Jo vostre Déu hauré purificat la terra. Estic amb vosaltres, tingueu confiança en Mi. Penseu que no sou eterns. Penseu, el temps és breu. Sí, penseu que això és perquè cambieu, perquè la vostra vida sigui amor. Penseu que podeu morir en qualsevol moment. Que tal vegada molts de vosaltres que llegiu aquestes lletres no veureu l’endemà...

 

Mediteu i preneu tot això com a misericòrdia i amor del Déu que és amor i per amor ja no permetrà que us extravieu més.

Canvieu!

No penseu més en el què és mundà i efímer, penseu en vistes a  l'etern, que para això vau ser creats, per viure eternament.

Pregueu, sí, perquè se us concedeixi la gràcia de tenir l'ànima preparada per rebre la mort en gràcia de Déu. Això és el més important!”

T

 

 

Epíleg:

Uns oracles de casa nostra que diuen així: Quant a Ibèria dues nacions maldin per ser lliures, s’acomplirà el temps de la darrera generació. I encara, quan a Roma profetitzin els dos testimonis, s’acompliran els dies de la seva destrucció.

 

 

Aquest génere de profecies a la Bíblia, sempre queden condicionades a l’actitud de la resposta humana a la conversió. El relat del profeta Jonàs i la conversió de la ciutat de Nínive és un bon exemple per fer cas de les advertències celestials.

 

De profecies, oracles i avisos a la xarxa n’està currull, però els esmentats en aquest escrit són dignes de crèdit, la lectura de la Bíblia, la meditació, la pregària, l’eucaristia, ens ajudaran a comprendre. Qui cerca troba, i Jesús no ha defraudat mai ningú.

 

“Vetlleu, doncs, i pregueu en tot moment perquè us pugueu escapar de tot això que ha de succeir i us pugueu presentar sense temor davant el Fill de l'home”. (Lluc 21,36)

 

bntcoll@gmail.com

 

 

 

 

 

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

davidxiberta

No fotem home, no fotem !  

Enviat per davidxiberta el Ds, 24/01/2015 - 21:10

No fotem home, no fotem !