Somiem com volem Arenys: 1000 i 1 idees que volem compartir.

AdjuntMida
PDF icon Postals 2015588.96 KB

Una nova proposta, ben engrescadora, que us fem des d'ICV Arenys: sumar 1001 idees per Arenys de Mar. S'hi pot participar des de les xarxes, aportant les idees al Facebook, al tuiter o arenyautes.cat, i també als diversos actes al carrer que es faran les setmanes vinents, i que us anirem anunciant. Aquest diumenge al matí, estarem a la plaça de la vila. 

 

Com en els contes orientals, a les 1000 i 1 nits, la ironia, la tendresa i la realitat de la vida conviuen amb els somnis més intensos. Darrere les històries de prínceps i princeses, de sultans, i de llànties i desitjos, també hi ha un món amenaçat per l'ambició, la pobresa i les desigualtats, en el que també i sortosament, existeixen valors com l'amistat, la fantasia, o l'esperança.

 

A la proposta de les 1000 i 1 idees per Arenys, com als contes de les 10001 nits, també hi ha cabuda per a tot... per l'Arenys de cada dia, per l'Arenys d'abans d'ahir, i per l'Arenys de futur.... per a la realitat, per a la crítica, per a la denúncia, i també per al desig, l'esperança, i per construir plegats la vila.

 

Ens agradarà saber quina és la teva idea i el nostre compromís serà fer-la possible, amb tu i la teva participació.

 

arenysdemar@iniciativa.cat

 

www.arenyautes.cat/1001idees

 

https://www.facebook.com/ICVArenysdeMar

 

@icvarenys

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Mari Rodríguez

Menjador social per les

Enviat per Mari Rodríguez el Dg, 25/01/2015 - 21:36

Menjador social per les persones que el necessitin. Siguin o no d'aquest poble.Amb una atenció digna com a éssers humans o sigui com m'agradaria que em tractéssim a mi.

davidxiberta

Avui passejant per la platja,

Enviat per davidxiberta el Dg, 01/02/2015 - 18:39

Avui passejant per la platja, m'he adonat del mal estat de la zona on hi havia el "Merendero" Martinez. Penso que és un espai fantàstic en un gran entorn i que només netejant les herbes i aplanat la terra ni hauria prou per adecentar-lo i més tinguent en compte que a l'estiu i va la Biblioplatja.