L'oposició municipal té molta responsabilitat en el futur d'Arenys de Mar

ERC d'Arenys de Mar té l'oportunitat de demostrar que la seva opció política no era l'alcaldia, sinó una política trencadora de quatre anys de govern gris, sense resultats ni millores socials ni econòmiques. Com a força majoritària a l'oposició ha de liderar un projecte de control i seguiment de la gestió del govern d'Estanis Fors, no pas per posar-li pals a les rodes, sinó per evitar que els arenyencs patim quatre anys més de galeria i enlluernament.

Estic segur que ERC podrà comptar amb la complicitat d'ICV i la CUP, per obligar el govern municipal a realitzar una tasca seriosa, transparent i participativa, que no ens enganyi ni s'adormi fent-nos perdre més temps per a la reactivació econòmica de la vila, perquè puguem deixar de viure dels records sense cap futur il·lusionant per als nostres fills.

Els arenyencs ens fixarem molt en la feina que farà l'equip de govern en minoria o en pactes puntuals amb altres formacions polítiques, però també exigirem que els grups municipals de l'oposició treballin seriosament per Arenys, que no es quedin a l'ombra durant quatre anys, sinó lluitant per tot allò que varen prometre als seus electors que els varen fer confiança. 

Molts confiem en la seriositat del PSC d'Arenys i que amb l'experiència d'aquest darrer mandat municipal no segellaran novament el pacte amb JxA i PP, si no és per uns arguments prou importants com per no decebre els seus votants, sense incorporar elements progressistes suficients que ho justifiquin.

El govern municipal en minoria pot ser positiu per a la nostra vila si el govern i l'oposició actua amb saviesa, voluntat constructiva, de consens, i sempre pensant en els vilatans, que som diversos, però amb l'objectiu comú de millorar el municipi, la cohesió social, la situació econòmica i el progrés.

És per tot això que els grups municipals de l'oposició tenen pràcticament la mateixa responsabilitat sobre els resultats de la gestió pública que es pugui fer des de l'Ajuntament. Els vilatans col·laborarem en allò que se'ns demani, però exigirem treball, transparència i honradesa de tots els electes.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

jfont

Ara resultarà que si en Zampa

Enviat per jfont el Dij, 18/06/2015 - 21:18

Ara resultarà que si en Zampa segueix fent de les seves serà culpa de l'Annabel que no fa prou bé d'oposició. I ara el PSC no farà costat als qui ha ajudat a consolidar-se aquesta legislatura, però si té un argument important encara pot tornar a donar un cop de mà al pastisser. 

Vaig votar republicà perquè volien governar i jo volia que governessin. Si el govern municipal potser positiu en minoria preferixo que sigui amb una alcaldessa que vol i té per demostrar. Sembla que ella esta condemnada a actuar amb saviesa i restar a l'oposició, on ja s'hi ha florit quatre anys.

I no hem feu servir tantes bones paraules de cohesió, consens i progrés. Tampoc em crec això de que els ciutadans exigiran tant i més, perquè si realment aquest sentit comú hi fos, no seriem on som.

Salut! 

Jordi

 

aranyot

Qui diu Zampa, diu Tortell

Enviat per aranyot el Dv, 19/06/2015 - 12:04

Qui diu Zampa, diu Tortell Poltrona?