Nous Cinemes Arenys

La cadena de sales de cinema Ocine, amb seu a Girona, és la nova propietària dels Cinemes Arenys de Mar. Les instal·lacions, que es van obrir al públic el 1998, estan situades a la zona comercial del poble i ben comunicada amb l'N-II i l'autopista. El nou gerent, Rafael Cerro, està convençut que les actuacions que ja s'estan fent per modernitzar les instal·lacions, així com les promocions que ofereixen des de la cadena, permetran reactivar la clientela. Des de fa tres setmanes que s'hi treballa per millorar la venda d'entrades, que encara es feia manualment, així com la numeració de les sessions per poder vendre les entrades a través del web, sense càrrec per a l'espectador.

“Les instal·lacions estaven ben cuidades però calia digitalitzar totes les sales i donar comoditats.” És per això que els darrers dies s'ha tancat alguna de les quatre sales on encara no s'havien digitalitzat els projectors amb sistemes Dolby i 3D. “El mercat ho ha imposat, hi estàvem obligats per poder tenir les estrenes com més aviat millor”, explica Cerro.

Amb la implantació al Maresme, Ocine augmenta la presència a l'entorn de Barcelona, on ja té cinemes a Granollers i Sant Celoni. Fa un parell d'anys que van comprar el cinema de Blanes, que estava tancat. Cerro, que també n'és el gerent, es mostra satisfet de l'afluència i el públic potencial que tenen aquests multisales.

Els Cinemes Arenys, amb 1.100 butaques, van obrir les portes un any abans que els cinemes del Mataró Parc. Una sotragada que va afrontar amb “dignitat”, segons el nou gerent. Amb les promocions i els descomptes de la cadena, Cerro confia que es pugui incrementar el volum d'espectadors a partir d'ara. La targeta gratuïta per acumular punts per cada euro gastat en taquilla i al bar permet després el canvi per entrades qualsevol dia de la setmana. La cadena també té descomptes d'entrades familiars i per a menors de 14 anys, així com les sessions més econòmiques, que es fan els dilluns i els dimecres.

Ocine s'ha fet càrrec de les vuit sales d'Arenys de Mar després de comprar-les a l'antic propietari, que formava part de la cadena ACEC. Amb la compra dels cinemes, també s'ha assumit la totalitat de la plantilla, nou empleats

Afegeix un comentari nou