Inscripcions i inici de curs 2016-2017

Hola a tothom!

 

Aquí teniu tota la informació definitiva de les dates d'inscripcions i de l'inici de curs 2016-17:

 

Ja tenim aquí el cartell de les inscripcions! Us informem que les inscripcions es faran els dies 16 de setembre els ANTICS i el 19 de setembre pels NOUS membres de 5 a 9 del vespre al mateix cau (Rial de Sa Clavella 138). És important que tingueu a mà les dades de Seguretat Social o Mútua dels nens i nenes, i DNI. També si pateixen alguna malaltia o si prenen medicació constant. Trobareu tots documents per si els voleu imprimir i omplir a casa (autorizació agrupament, autorizació de MEG, la fitxa de salut per sortides i drets d'imatge) a l'apartat de documents de la web. Si no podeu venir per qualsevol motiu ens ho feu saber i ja trobarem una solució.

 

La REUNIÓ DE BENVINGUDA i de presentació del nou curs, serà dissabte 1 d'octubre a les 18:30h a la Sala Noble del Calisay, els caps portarem alguna cosa per picar i per beure i el PRIMER DIA DE CAU pels antics serà el mateix dia, com sempre de 4 a 6 al cau. La FESTA DEL PAS serà els dies 8 i 9 d'octubre. El cost de les inscripcions: 80 € per nen/a i 140 € si són dos germans (s'hauran d'ingressar al compte del cau).

 

Per qualsevol dubte o consulta us podeu posar en contacte amb nosaltres enviant un mail a: cauflosicalcat@gmail.com o entrant a la nostra web: www.cauflosicalcat.org. No us quedeu sense plaça, molt aviat començarem el nou curs!! VINE AL CAU!

 

Us esperem!!

 

Equip d'Agrupament

Afegeix un comentari nou