Properes activitats del mes de febrer i CAUrnaval

Hola a tothom!!

 

Aquí teniu el calendari del mes de febrer perquè és un dels mesos en el que organitzem més activitats:

 

- 4 de febrer: Cau normal

- 11 de febrer: Cau normal

- 18 de febrer: Cau normal + *Diada del pensament* : Celebrem la Diada del pensament escolta i guia, on aprofitem l'ocasió per a que els nens/es prenguin consciència de que formen part d'un moviment global i de que encara cal educar i treballar per una societat mes justa.

- 25 de febrer: *Rua de carnaval*: per nosaltres és important que els nens/es assisteixin perquè és una de les activitats que ens pogueu ajudar des del mateix moment que decidim de què ens disfrassem, ja que ells mateixos es construeixen la seva pròpia disfressa. Per això dedicarem gairebé les dues hores de Cau de les pròximes dues setmanes!

- 28 de febrer: *Escudella de recapte* :és una activitat que realitza el Cau desde fa molts anys. Tracta de cuinar una bona escudella per repartir-la cap al vespre a tot aquell que en vulgui a l'edifici Calisay. S'habiliten taules i cadires per sopar tot junts i durant el matí/migdia ens podeu portar alguna cosa de menjar per tal de millorar el resultat final de l'escudella! Els nens/es podran venir a ajudar en qualsevol moment, nosaltres estarem encantats.

 

Moltes gràcies!

 

Equip de Caps

Afegeix un comentari nou