Què hi diu el grup municipal socialista?

El tema de la recollida selectiva de la brossa en la modalitat del porta a porta ha estat sempre motiu de debat i discussió entre els diferents partits de govern i oposició. El grup municipal socialista, en temps del tripartit, es va negar a generalitzar el porta a porta en la zona alta de la vila atesa la densitat de població. Això no era ben vist pels seus socis de govern.

El sistema actual, si no m'equivoco,  compta amb contenidors a la part alta i urbanitzacions, i el porta a porta a la resta del municipi. Què passa en punts concrets d'alta densitat de població, com pot ser la Torre d'Arenys? Que el porta a porta és conflictiu, com també ho seria a la part alta. Per què el govern no permet posar contenidors en aquest punt? Per la mateixa ruqueria que en altres temes, quan creuen que les coses són blanques o negres i el gris no existeix.

Davant les queixes dels habitants de la Torre d'Arenys, què hi diu el PSC? Si defensa mantenir els contenidors a la part alta, no hauria de permetre els contenidors en aquest punt? Quin problema hi ha?

Creure que el porta a porta és la millor solució per sobre de tot és una simplicitat típica del govern actual. A mi em va molt bé el porta a porta, però aquest és el millor sistema? És aplicable a tot arreu?

M'agradaria que els polítics que ens governen no fossin tan simplistes i practiquessin la reflexió més sovint. No es consideren tan participatius? Doncs que parlin amb els veïns i els convencin que el porta a porta és el millor model, i si no ho aconsegueixen que reconsiderin la seva actitud tan categòrica.

Afegeix un comentari nou