On és el president?

Ho deia aquest dilluns: "Desconcert". Ens va avisar el vicepresident Oriol Junqueras: "els propers dies veureu coses que no acabareu d'entendre", i tenia tota la raó. Quina és l'estratègia del govern català? Forma part del pla de ruta fixat o bé es va improvisant dia rere dia?

Aquesta setmana el president ens està fent jugar a l'amagada. A veure qui el troba i per on ens sortirà. Ens trobem davant d'un trencaclosques d'On està Wally? Ens va aparèixer a Brussel·les, després semblava que tornava al país, per la citació de la justícia espanyola, però ara ens diuen que aquest migdia apareixerà en públic, encara des de Flandes, en roda de premsa. O al menys això és el que diuen alguns.

Crec sincerament que en aquests moments hem de fixar-nos en dues coses importants, per una banda la data del 21 de desembre, com a objectiu perquè tots els catalans i catalanes votin quines són les seves preferències, i que els partits polítics que s'hi presentin deixin molt clares quines són les seves intencions, i per l'altra haurem d'anar seguint les decisions de la justícia espanyola sobre el president, el seu govern, la presidenta del Parlament i els membres sobiranistes de la mesa. M'agradaria que també poguéssim veure com s'actua contra aquells brètols, que amb l'excusa de l'Espanya unida, varen atacar i fer destrosses a Barcelona. Seria molt injust que no els passés res, encara que no es sorprendria tant, per la història repetida d'aquest estat que es diu Espanya.

Afegeix un comentari nou