D'acord amb Belén Quintero

Coincideixo amb Belén Quintero quan diu que cal elaborar un Pla d'Equipaments, i creure-s'ho. Ja sabem que el nostre ajuntament és expert en promoure plans que després deixa en un calaix. Caldria explicar als nostres regidors i alcaldessa que un pla d'equipaments no vol dir que s'hagi d'executar d'immediat al 100%, com tampoc un pla estratègic.

El problema d'Arenys de Mar és que van passant governs de diferents colors i només es fa bullir l'olla. Cada vegada estem més aturats i comparativament amb poblacions del voltant, anem quedant a la cua.

S'ha parlat d'un pla de mobilitat, d'un pla estratègic, d'un pla d'equipaments, del mercat municipal... i més n'hi ha per anar anomenant. Passen els anys i no es desencalla res. Vénen les eleccions i els partits polítics fan promeses que després queden en no res. Ens vanagloriem que tenim un ajuntament sanejat, però de què en traiem? 

M'he fet pesat parlant del Pla d'Actuació Municipal (PAM) que es fa i després ningú se'l mira, començant per regidors i regidores que no s'ho creuen, però que queda molt bé parlar-ne, també de la participació, encara que a l'hora de la veritat tot és mentida. Quina mandra haver d'escoltar els de sempre!!!

Aprofitant, doncs, que sembla ser que la regidora del PP ho va comentar a la ràdio aquest diumenge, també m'hi afegeixo. No sé si ha estat una bona idea comprar l'edifici de les Clarisses, però sí sé que Arenys té un problema amb els equipaments, i que no veig gaire clar que l'actual govern sigui capaç de solucionar-ho. Haurem d'esperar el 2019?

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

@oriolferran

Quins problemes vas tenir en

Enviat per @oriolferran el Dij, 04/01/2018 - 15:29

Quins problemes vas tenir en el mandat que vas ser regidor per resoldre el Pla d'Equipaments? 

Jo sí que crec que ha estat una bona idea comprar les Clarisses. I no ha estat una improvització. I no estic d'acord amb la Belen Quintero

xfebrer

Benvolgut Ferran,

Enviat per xfebrer el Dij, 04/01/2018 - 16:44

Benvolgut Ferran,

Ara no recordo si quan es va fer l'encàrrec del Pla d'Equipaments tu encara eres regidor o bé ja havies dimitit. En tot cas penso que va ser un bon estudi, el que ens va presentar la Diputació de Barcelona, i que podíem haver anat més enllà, però no n'hi havia ganes, no per part de l'oposició, que tampoc ho posaven fàcil, sinó per part del mateix equip de govern. No es tenia una visió de conjunt ni la idea que es tractava d'un pla a mitjà i llarg termini. Amb aquesta manera de pensar era impossible tirar endavant. Per això també dic en l'escrit, que no crec que l'actual govern sigui capaç de solucionar-ho. En part perquè conec uns quants regidors i regidores que ja ho eren llavors.

Quant a la compra de les Clarisses, em distancio de l'opinió de la Belén Quintero, perquè no tinc tan clar que sigui una mala compra, i probablement sigui la millor opció per a la casa de les lletres, però m'agradaria que vingués acompanyat per un compromís per resoldre la situació i funcionalitat del patrimoni municipal aremyenc.

Estic segur que tant tu com jo, estaríem disposats a col·laborar en aquest treball que és tan important per a Arenys.

Cordialment,

Xavier