Campanya política per la Biblioteca d'Arenys

Ha acabat passant el que comentava fa uns dies: la decisió del lloc on traslladar la Biblioteca serà una decisió polititzada. El meu partit diu blanc, doncs jo votaré blanc! M'és igual si és una bona opció o no, si ells volen això jo els voto.

Caldrà veure també el percentatge de participació. Segons sembla s'han posat el límit, per sota, del 20%. Per les experiències que corren, és una fita complicada. Aconseguir mobilitzar el 20% de la població més gran de 16 anys no és cosa fàcil.

El govern vol les Clarisses i l'oposició es reparteixen el Xifre, la Cup, i el Calisay, JxA. El PP no sé què prefereix. Si es tracta de votar l'opció que defensa el partit que hem votat, el Xifré ja quedaria descartat, i se les haurien el Calisay i les Clarisses. Qui guanyarà?

Però si demanem als votants del Calisay per què defensen aquesta opció, què ens respondran? I els defensors de les Clarisses? El més trist d'un referèndum o consulta és no aconseguir bons arguments per defensar una o altra opció. El cost és important? Tampoc el coneixem. L'entorn és important? Ens ho poden explicar. El contingut o el model de biblioteca vindrà condicionat per l'emplaçament?

Em repeteixo quan dic que hauria preferit una consulta sobre el model de biblioteca que volem, i no tant el lloc on la posem, però els compromisos polítics han fet que ens demanin on la volem, i jo ja ho tinc clar, però de ben segur que em podrien presentar prou arguments per fer-me veure que la millor proposta és l'altra. Espero que arribi el dia que em deixin opinar sobre el model de biblioteca que volem per aquesta nova etapa.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Mealmaker

A library is a gathering of

Enviat per Mealmaker el Dv, 15/02/2019 - 09:53

A library is a gathering of wellsprings of data and comparative assets, made open to a characterized network for reference or acquiring. It gives physical or computerized access to material, and might be a physical building or room, or a virtual space, or both. A library is sorted out for use and kept up by an open body, a foundation, a partnership, or a private person. Open and institutional accumulations and administrations might be proposed for use by individuals who decide not toor can't stand to buy a broad gathering themselves, who need material no individual can sensibly be relied upon to have, or who require proficient help with their examination. Notwithstanding giving materials, libraries additionally give the administrations. I'm working here Cheap Essay Writing Service