"Empastifada" electoral

A mi m'agradaria pensar que la gent no decidirà el vot d'unes eleccions en funció del nombre de "Vinyes", "Rubiroles" o "Ponsarnaus" que hi hagi penjats pels fanals dels carrers de la vila. Tot i respectant que aquest sigui el criteri per a alguns, no diria molt a favor de la nostra maduresa democràtica si quan més "empastifes" més vots treus.

La lògica porta doncs a potenciar els continguts programàtics, presentant-los de forma amable, entenedora, clara, simple,...

Bé, si tots plegats compartim aquesta "hipòtesi de treball", no estaria de més ser valents i en la propera campanya posar-nos d'acord per suprimir aquesta pràctica d'enganxar cares per tot arreu.

Sincerament penso que hi sortiríem tots guanyant: estalvi de diners (una part, públics), de temps, de neteja, etc. Val la pena parlar-ne i sobretot arribar a un acord. Siguem valents.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

xavibosch

mandritis aguda???

Enviat per xavibosch el Dm, 15/05/2007 - 16:08

Benvolgut Marc, no estaràs atacat per la "mandra" electoral??? jajaja

Jo les campanyes ja fa anys que les trobo "maquissimes" i sobre tot molt divertides.

Ben cordialment,

X.

Xavier

Estic d'acord en fer un altre tipus de campanya...

Enviat per Xavier el Dv, 18/05/2007 - 16:37

Penso que en política s'ha de buscar un equilibri entre la forma i el fons, moltes vegades els nostres polítics abusen de la primera, però en política com en tot, si no has fet els deures t'acaben suspenent, per més bonic que sigui l'envoltori.
Jo sóc més partidari dels petits actes i la publicitat per mitja del boca orella, són recursos més econòmics i també més efectius a la llarga.