Arenys de Mar no es mereix una alcaldessa com l'actual

He llegit les declaracions de l'alcaldessa al web de Ràdio Arenys i haig de dir que el seu discurs no s'ajusta a la veritat. He llegit l'acta de la reunió del PEPPA del dia 2 de maig de 2017 i d'allà no es desprèn que els membres del PEPPA considerin aquests arbres actuals com a arbres protegits, sinó que es protegeix el model de carrer on, evidentment, hi ha d'haver arbres.

Sí que és cert que en aquesta reunió es va fer una votació sobre la conservació o no d'aquests arbres i va guanyar l'opció de només treure els arbres que fessin més pressió al mur, però no es va parlar en cap moment, segons l'acta, que hi ha arbres que no fan pressió al mur, però sí que les seves arrels entren al clavegueram i als baixos de les cases.

M'agradaria que els membres del PEPPA fessin una visita al carrer, ara que es troba mig aixecat i s'adonessin dels problemes que ocasionen a les cases dels veïns.

L'actitud de l'alcaldessa és de fer la seva sense escoltar els veïns. Pràcticament tots els veïns estem en contra dels arbres actuals. Demanem uns arbres nous, amb arrels que vagin en vertical o bé no es facin tan grans com els actuals.

Quant al nombre de signatures de només 23, és perquè estem parlant d'un tram de carrer amb només 18 cases, dues d'elles on no hi viu ningú, i de les 16 habitades només hi ha tres blocs de 3 i 4 pisos, la majoria dels quals són de lloguer.

Arenys no es mereix una alcaldessa com l'actual, que no escolta els veïns i actua amb prepotència. Que els membres del PEPPA passin per les cases dels veïns i s'adonaran de quins són els problemes.

Per altra banda que quedi constància que el que no volen fer ara ho hauran de fer més endavant i el cost serà més alt, però esclar... No ho pagaran de la seva butxaca, sinó dels diners de tots els contribuents.

Afegeix un comentari nou