L'alcaldessa d'Arenys de Mar continua mentint

L'alcaldessa Annabel Moreno, en el programa El dominical de Ràdio Arenys, va continuar mentint sobre les obres del Rial Sa Clavella. No és cert que en la reunió que ens varen convocar els veïns, cinc dies abans d'iniciar les obres del Rial, decidíssim tirar endavant l'obra sense substituir tots els arbres. Aquesta decisió ja estava presa i, malgrat que tots els veïns presents volien que es canviessin les obres, no va haver-hi cap possibilitat de fer canviar el projecte. 

Diu l'alcaldessa que no vàrem presentar al·legacions, però no diu que el 2014 quan ens varen presentar el projecte, els arbres es canviaven. Ha estat posteriorment que s'ha volgut canviar el projecte. La votació del mes de maig de 2017 va existir i es va aprovar per unanimitat, però interpreta les paraules del PEPPA a la seva conveniència. Respectar l'entorn no vol dir necessàriament mantenir aquests arbres, sinó que ha d'haver-hi arbres, i els veïns hi volem arbres, però no aquests que pressionaran més o menys el mur, però sí que perjudiquen les cases dels veïns. En tenim proves.

A la mateixa reunió es va demanar una pilona per evitar que els cotxes i camions aparquin a l'inici obstaculitzant el pas dels cotxes dels veïns i els escolars que l'utilitzen com a camí escolar. Veurem en què acaba.

Diu també l'alcaldessa que han obert el carrer i han pogut comprovar com les arrels no perjudiquen el mur. Una altra vegada s'ho fa venir bé, perquè durant la primera setmana de les obres només han obert un terç del carrer i només han descalçat un arbres, per la qual cosa la comprovació de què parla és d'un sol arbre.

Si volguéssim valorar l’alcaldessa segons el seu grau d’empatia i respecte a la voluntat dels vilatans afectats, seria zero.

Afegeix un comentari nou