Arenys en Comú, presenta la seva candidatura

Agraint als arenyencs la confiança que ens han dipositat en les passades eleccions generals, els animem a seguir creient en l'alternativa comunitària

El divendres 3 de maig es presentarà la candidatura d'Arenys en Comú a les eleccions municipals del 26 de maig. L'acte se celebrarà a la sala Josep M. Arnau del Centre Cultural Calisay, a les 19.30 h.

 

En un acte obert a tothom, Josep Anton López, candidat a l'alcaldia d'Arenys de Mar, explicarà les principals propostes d'Arenys en Comú. Es donarà a conèixer la totalitat de la llista de persones que conformen la candidatura i s'expressaran les principals línies programàtiques.

 

L'acte comptarà amb la presència de Dolors Camats, que ja va ser fa 4 anys la persona que va presentar Isabel Roig com a alcaldable. Fins a l'abril de 2016, va ser la Coordinadora Nacional d'ICV i portaveu al Parlament. Des de fa dos anys és Directora de la Cooperativa Obrera de Vivendes del Prat de Llobregat, que ofereix serveis a més de 1.000 persones associades.

 

Agraint als arenyencs la confiança que ens han dipositat en les passades eleccions generals, des d’Arenys en Comú animem als electors a seguir fent-ho el pròxim 26 de maig, perquè tots i totes construïm un Arenys amb més espai per les persones, més justícia social, més igualtat, més cultura i més ciutadania.

 

En un moment en què prima la polarització dels discursos polítics, ens satisfà enormement saber que ens mantenim com a quarta força més votada a la nostra població. Atribuïm aquest fet a que els electors confien en què un món amb més cohesió social, més feminisme, més sobirania, més democràcia i més justícia climàtica és possible.

 

Perquè en comú, avancem més.

 

Som-hi Arenys!

 

Afegeix un comentari nou