ERC qüestionada a les xarxes socials

Si us haig de ser franc no acabo d'entendre el que està passant a les xarxes socials on, des de fa unes setmanes, hi ha una sèrie d'atacs a ERC que no acabo d'entendre. Probablement m'he perdut alguna cosa, o bé no acabo d'entendre el posicionament d'uns i altres, i això em despista.

La situació que vivim ara no és la millor per a la gent independentista. Fa massa temps que es divaga, amb un govern sense actuar i a l'espera d'una sentència judicial que es preveu contundent, i sense resposta fixada. Tampoc la manifestació de l'onze de setembre d'enguany no acaba d'arrencar i es fa difícil preveure quin serà el resultat.

En una situació confusa com l'actual, i amb una picabaralla evident entre ERC i JxCat o PDECat, és fàcil entendre que els polítics d'una i altra banda siguin criticats, sobretot tenint en compte que la ciutadania demana unitat per enfrontar-se a Madrid. D'aquí, però, a atacar ERC culpant-los de tots els mals i dient que no són independentistes, sinó fins i tot botiflers, hi ha una gran diferència. 

No sóc seguidor d'ERC i en moltes ocasions els he criticat per la seva manera d'actuar, però en aquesta ocasió els poso al mateix cistell que els altres, que no despleguen, que només pensen en el seu partit, i que d'aquesta manera no es resol la situació de Catalunya dins l'Estat espanyol.

Crec que tots plegats hauríem de reflexionar una mica sobre la situació i intentar trobar solucions, més que no pas passar les culpes als altres. De fet, des d'Espanya és bo aquest enfrontament, perquè es perden energies i ells mantenen el timó.

Afegeix un comentari nou