arenyautes.cat
Publicat el arenyautes.cat (http://arenyautes.cat)

Inici > Bunyols de quaresma o els bunyols d’en Pep.

Bunyols de quaresma o els bunyols d’en Pep.

Enviat per lestresmaries el Dc, 29/02/2012 - 23:38

IMGP3134.JPG

IMGP3125.JPG [1]

IMGP3126.JPG [2]

IMGP3130.JPG [3]

IMGP3131.JPG [4]

IMGP3132.JPG [5]

IMGP3133.JPG [6]

Un bon amic ens ha ensenyat con es fan els bunyols de quaresma, en aquest cas, de vent.

Ingredients
¼ de litre d’aigua
250 grams de farina
3 ous
100 grams de mantega
Ratlladura de llimona
Una mica de sal, oli de girasol
Sucre de llustre per decorar
Nata, crema o xocolata trufada per si és volen farcir.
Nosaltres hem muntat mig de kilo de nata ensucrada.

Procediment:
Barregem l’aigua amb la farina, afegim els tres ous batuts i la mantega fosa, un polsim de sal i la ratlladura de llimona.
Amb la massa compacta comencem a fer boletes amb la ajuda de dos culleres de postra i les fregim a la paella amb oli bastant calent i abundant.
Els retirem en un plat amb paper absorbent.
Quan estiguin freds ja els podem decorar amb el sucre llustre i nosaltres els hem farcit de nata.
Per farcir-los cal fer un tall al mig del bunyol i posar la nata muntada en una manega pastissera.

No cal que us diguem , però ho direm, son boníssims!!!.
Us animem a fer-los ara que es temps de bunyols, si els presenteu en una safata amb blonda, igualets que a la pastisseria. Si els feu, ja ens ho direu. Apali, bon profit!!!.

Les tres Maries.

PUBLICITAT

_simpelads_load('.simpleads-1439', 1439, 4);

URL d'origen: http://arenyautes.cat/content/bunyols-de-quaresma-o-els-bunyols-d%E2%80%99en-pep

Enllaços
[1] http://arenyautes.cat/sites/default/files/images/IMGP3125_0.JPG
[2] http://arenyautes.cat/sites/default/files/images/IMGP3126_0.JPG
[3] http://arenyautes.cat/sites/default/files/images/IMGP3130_0.JPG
[4] http://arenyautes.cat/sites/default/files/images/IMGP3131_0.JPG
[5] http://arenyautes.cat/sites/default/files/images/IMGP3132_0.JPG
[6] http://arenyautes.cat/sites/default/files/images/IMGP3133.JPG