Alfons López Tena

El Centre d'Estudis Josep Baralt l'ha encertada de ple convidant Alfons López Tena. Han estat prop de dues hores i mitja i un servidor se n'hi podria estar moltes més. Alfons López Tena rep el sobrenom d'ametralladora per la seva contundència expositiva i argumental. Amb ell no sobreviu cap tòpic ni cap malentès. Se'ls carrega tots. I sense treure's ni l'americana ni la corbata, encara que quedi xop de suor.
La xerrada d'aquesta tarda a la Biblioteca és de les que fan història a la nostra vila. Si no hi heu estat, demaneu-ne l'opinió als qui sí que hi eren. Per allà on passa l'Alfons no queda cap nacionalista català que vulgui perdre el temps en autonomies i en encaixos dins l'Estat. Van per nosaltres i no s'hi valen les mitges tintes. O anem per un estat propi o desapareixem, no sols com a nació, sinó fins i tot com a societat.
El dia que el cap de llista per CDC sigui ell, i no Artur Mas, les coses pintaran d'una altra manera. La sala era plena de gom a gom i m'agradarà llegir altres opinions.
Hi havia en Xavier Febrer, en Miquel Rubirola, en Marc Colomer, en Ferran Soler, la Rosa Alsina, en Jordi Bilbeny, la Teresa Macià, en Pep Quintana, en Metri Santamaria, en Joan Soler i Rossell, en Josep Badosa, en Xavier Salbanyà, etc., etc.
Moltes gràcies als organitzadors. Ha estat genial.
Qui ho diu que aquest país no sap on va?

Afegeix un comentari nou