Amb els deures fets, Ginebra, 30-M i 20-J

A Arenys de Mar ja vam fer els deures el passat 13 de desembre i ens en vam sortir prou bé. Vam aportar 3.173 vots afirmatius. I amb la tranquil·litat de la feina feta i amb la capacitat de concentrar-nos en noves fites, alguns arenyencs (permeteu-me que me'n consideri encara perquè no em dono per exiliat) hem donat un cop de mà a altres municipis com Llavaneres, Sant Vicenç, Alella o Mataró. El cas de la Roser, si em permet que ho escrigui, és prou explícit; com a portantveu del Maresme (amb e) Decideix, s'ha fet un tip de pencar i d'anar amunt i avall. Podríem dir el mateix de l'incansable matrimoni Isabel Romano - Francesc Martín. I de moltes altres persones que s'han quedat engrescats i enganxats a la teranyina prodigiosa d'aquest procés nostre cap a un estat propi.

Ara toca anar a Ginebra. Novament serem uns quants els arenyencs de Mar i de Munt que ens hi desplaçarem tal com el 7 de març de l'any passat vam anar a Brussel·les. Perquè és un pas més dels que tenim previstos. Perquè és un impuls col·lectiu més a la internacionalització.

Després d'aquest nou pas arribaran les consultes del 30 de maig a Sabadell i del 20 de juny a Mataró i a uns quants municipis importants del Baix Llobregat, entre els quals el feu del Molt Honorable Montilla. I vindrà també una nova mobilització de la PDD el 12 de juny que donarà força a aquestes consultes d'una importància estratègica clara.

Però el més important és que quan arribin les eleccions triem els nostres diputats i diputades en funció de la seva oferta en aquesta qüestió. Mentre no tinguem sobirania, tots els debats quedaran en entredit, supeditats a les conveniències i a les conjuntures dels governs espanyols. Ens cal recuperar la sobirania. Especialment en temps de crisi econòmica com els que vivim. Perquè sobreviure una crisi econòmica és difícil, però si ho has de fer amb un estat en contra, amb un estat que adopta les mesures que li convenen pensant en el seu model i no en el teu, és pitjor encara. Tinguem-ho en compte. Quan sigui el moment, votem independència.

Afegeix un comentari nou