Bunyols de quaresma o els bunyols d’en Pep.

Un bon amic ens ha ensenyat con es fan els bunyols de quaresma, en aquest cas, de vent.

Ingredients
¼ de litre d’aigua
250 grams de farina
3 ous
100 grams de mantega
Ratlladura de llimona
Una mica de sal, oli de girasol
Sucre de llustre per decorar
Nata, crema o xocolata trufada per si és volen farcir.
Nosaltres hem muntat mig de kilo de nata ensucrada.

Procediment:
Barregem l’aigua amb la farina, afegim els tres ous batuts i la mantega fosa, un polsim de sal i la ratlladura de llimona.
Amb la massa compacta comencem a fer boletes amb la ajuda de dos culleres de postra i les fregim a la paella amb oli bastant calent i abundant.
Els retirem en un plat amb paper absorbent.
Quan estiguin freds ja els podem decorar amb el sucre llustre i nosaltres els hem farcit de nata.
Per farcir-los cal fer un tall al mig del bunyol i posar la nata muntada en una manega pastissera.

No cal que us diguem , però ho direm, son boníssims!!!.
Us animem a fer-los ara que es temps de bunyols, si els presenteu en una safata amb blonda, igualets que a la pastisseria. Si els feu, ja ens ho direu. Apali, bon profit!!!.

Les tres Maries.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

esperanceta

ens encatarà testar-los

Enviat per esperanceta el Dij, 01/03/2012 - 19:28

Serem al local d'arenys.org a partir de les 9h.
gràcies
enric i oriol

lestresmaries

Mira’ls ells que espavilats

Enviat per lestresmaries el Dij, 01/03/2012 - 23:11

Mira’ls ells que espavilats ¡!!, hahaha, el que heu de fer es fer-los i vendre’ls , que encara fareu la primera pela, ups volíem dir, el primer eurillo, hahaha. Ja ens donareu comissió oi?.

Buenooo vaaaa,com que heu llegit la recepta i ens heu fet un comentari, (a la vostra manera), si un dia en fem, us portarem uns quants, però només si un dia en fem molts eh!!!. Salut.

Les tres Maries