De governs municipals

Som a les portes d'una altra decisió del poble i no em refereixo a la de l'arenyenc de l'any. El 22 de maig tornem a triar regidories i alcaldia. I aquest cop serà, més que mai, un equip de govern que haurà de gestionar un pressupost ben migrat. A la crisi general s'hi afegeix l'escassa determinació del govern d'Artur Mas a l'hora de resoldre el problema de l'espoli fiscal i les poques ganes de trencar la dinàmica de provocacions i d'escanyada premeditada per part de l'Estat espanyol. Com que no anem per l'estat propi, continuem collats i maltractats també en l'administració municipal.

Vaques magres, doncs. I en aquestes condicions ja és un gran què tenir ganes d'exercir càrrecs públics, postular-se per a alcaldies i per a regidories. D'acord que hi ha hagut sempre actuacions polítiques poc afortunades que expliquen una actitud de crítica permanent cap als qui "remenen les cireres", "s'aferren a la poltrona" i aquestes frases tan boniques que fem córrer, però cada cop em preocupa més la possibilitat que al final no trobem ningú que vulgui assumir unes responsabilitats que no poden quedar vacants.

Amb aquesta preocupació de fons encaro el 22M. Espero que tots plegats siguem capaços d'expressar les nostres preferències de manera constructiva.

Afegeix un comentari nou