En Xavi Mir té un problema i es diu PSC

He continuat llegint autors locals. Ara, ha tocat en Xavi Mir amb el recull dels apunts relacionats amb el PSC publicats al seu bloc i que ha titulat Vostè té un problema i aquest problema es diu PSC.

He de dir, i dic, que és un llibre que llegeixes perquè el món de la política t'agrada i saps de què va. Penso que és un llibre dens, que no es pot llegir ràpidament. Tot necessita el seu temps.

En Xavi és molt curós amb el llenguatge i les seves opinions sempre són respectuoses, però fermes i contundents. Opinions sobre un fer i desfer d'un PSC que la belluga segons la música que toquen a Madrid. En Mir és crític amb en Maragall (tots dos, l'Ernest i en Pasqual), amb en Montilla, amb en Zapatero, amb ERC, amb ICV, no amaga les crítiques quan les coses no es fan ben fetes. Això, aquesta coherència, sempre és d'agrair.

Hi ha algun apunt que parla i explica les raons (necessàries o no) per les quals Catalunya ha de ser un Estat Propi. Bé, no explicarem tots els detalls del llibre. Jo us convido a fer-hi un cop d'ull:

dimarts,30 gener de 2007
Si l'avi tragués el cap de la tomba es tornaria a morir de l'ensurt en veure els néts que li han sortit. Del president Pasqual ja no cal parlar-ne perquè l'amiguet Zapatero l'ha prejubilat. Tenia contracte per 4 anys prorrogable a 4 més, però una OPA hostil venuda als accionistes com una gran operació ha acabat posant un tal Montilla al capdavant del partit. I ara, ves per on, és president de la Generalitat. Però com deia no és de Pasqual de qui demano la dimissió sinó d'Ernest.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

xaviermir

Gràcies

Enviat per xaviermir el Dc, 09/01/2008 - 23:01

Moltes gràcies per llegir el llibre. I més gràcies encara per comentar-lo.
Una abraçada.