Escriure perquè sí

Estava emprenyat com un pingüí, però acabo de llegir-me els darrers incunables del ja consolidat gurú arenyautic Quintana i del nou (encara que ja no tant nou) arenyauta miquelcolomer, i he sortit reconfortat entre trabucaires carlins, fulls d'escarola i pus diversa.

Es el tipus de lectura que a un (a mí al menys) li dona alegria i ganes d'escriure. Escriure perquè sí.

I perquè no pari el fluxe de posts d'aquesta la nostre comunitat internautica (pionera comunitat internautica, per una altre banda), us deixo anar uns enllaços que he trobat i algún que m'han passat.

Aprofito per convidar a qui trobi enllaços que cregui útils, interessants, curiosos, seriosos, de conya, de lleure, professionals, noticies, etc., a que els comparteixi aquí.

- El primer: Una noticia de l'AVUI en el que ens informen de que a Mataró creen un espai comunitari on deixar les cendres dels difunts. Una fossa comuna de cendres. La noticia és poc agradable, però compartint-la amb vosaltre em trec el mal cos que m'ha deixat llegir-la.

- El segón: Una web útil per estar al dia en matèria de fenòmens sismics i altres esdeveniments geològics. En un anglès-USA excel·lent.

- El tercer: Un seguit de fotografies espectaculars a 360º: una, una altre, aquesta, aquesta altre i finalment aquesta. Ah!! m'oblidava: la última. No se si he repetit algúna o n'he oblidat. Amb aquest editor -arcaic, tot sigui dit- es fa farregós editar. Tant que se m'han acabat les energies de linkar coses. Aviat més.

Apa adeu!! Vaig a mirar Hannah Montana, vejam què n'aprenc d'aquest projecte de meuca... (això ho acabré esborrant ja veuràs).

5 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

fani

Noticia de l'Avui

Enviat per fani el Dc, 09/02/2011 - 21:50

Ostres!! Jo l'he vist al Punt i també m'ha xocat. Realment ja te c.... pagar 260euros per anar a parar a una fosa comuna.

joancmartin

Les cendres

Enviat per joancmartin el Dij, 10/02/2011 - 20:24

Certament... però es veu que anar deixant cendres por ahí està prohibit. Es com això d'emportar-se sorra de la platja, està prohibit, però si no et veuen...

La fossa-de-cendres-comuna no deixa de ser una solució per qui no vol arriscar-se a la multa per abocament de cendres, li fa pal tenir el recipient voltant per casa i/o no les vol oblidar a cap contenidor.

Tot plegat aquests són comentaris frivols i de mal gust. Però de vegades... no se!

esperanceta

Opcio voluntaria

Enviat per esperanceta el Dv, 11/02/2011 - 21:28

Millor que sigui una opció voluntària que no forçada, com es habitual que els passi als qui acaben a les fosses.

Joana

fani

Coneixia a l'avi d'una bona

Enviat per fani el Dv, 11/02/2011 - 23:13

Coneixia a l'avi d'una bona amiga que anava a tot arreu amb la iaia. Cada tres mesos l'avi visitava a un fill diferent, i amb ell portava a la iaia.

Durant les vacances amb l'Inserso, la iaia també estava present.

Va passar el temps i l'avi no s'oblidava mai de la iaia. La família es va anar acostumant al fet de que la iaia encara els acompanyava. I això els hi va fer més lleuger el seu dol.

Entre tants viatges la iaia es va perdre.

L'avi, angoixat, no va parar fins que la van trobar al fons d'un armari.

L'últim que en se, és que ara tots dos estan a l'armari. La família no troba el moment de dir adéu als seus éssers estimats. Tenir-los aprop dins les seves urnes els fa sentir protegits.

Potser una mica excèntric tot plegat, però cert i des de l'angle que em va tocar viure d'aquesta història ho trobo d'una tendresa i amor increïbles.

joancmartin

La Iaia

Enviat per joancmartin el Dg, 13/02/2011 - 21:18

Entre tendre i surrealista. Avui han fet un programa a TV3 sobre aquest tema de les incineracions.

Sembla que hi ha passa.

Fa unes setmanes, o uns mesos, que la mort s'hi passeja pels voltants amb massa llicència. Alguna cosa que sen's passa deu estar succeint...