Gràcies, alcalde Fors, per ser tan considerat amb les persones

Els qui teniu Facebook i sou dels prop de 500 amics que té la regidora d'ERC Annabel Moreno potser ja heu vist el que ha publicat aquesta tarda. Deia això:

"Mans i mànigues per col.locar nens, feina deixada estar per poder reunir-me amb l'alcalde. Arribada a l'ajuntament ha resultat que el senyor estava reunit. Ja sé que l'oposició som menystunguts però les normes de cortesia demanen com a mínim una trucada per anul.lar una reunió, no?"

Cal dir res més? Segurament encara trobaríem algú convençut que l'obligació de tot regidor (fins i tot si és de l'oposició) és deixar-ho tot per venir al costat del seu alcalde quan el convoca a una reunió. Segurament encara hi ha qui es pensa que la regidora cobra per assistir a aquestes reunions fantasma del nostre estimat alcalde. No. No cobra. Paga. Paga perquè deixa de fer altres coses que li generarien ingressos o paga perquè té canalla i s'ha de buscar cangurs o solucions diverses que valen diners.

Són sacrificis que segurament tots els regidors i regidores de tots els partits fan de gust, però arriba un punt en què et preguntes si no t'estan prenent el pèl. La tècnica de convocar reunions que després no es fan o reunions que es fan però que no serveixen per a res pot ser molt bona per treure l'oposició de polleguera, però també és molt bona per cremar-ho tot, per aconseguir un distanciament total de la població respecte de la política. Tenim un mínim de cortesia i de sentit comú o pensem tirar pel dret sense escrúpols?

L'alcalde de les persones. Sí senyor!

Afegeix un comentari nou