Si no saps si anar a votar o no tens clar a qui votar…

La crisi ha deixat sense feina molts arenyencs, Espanya ens roba el futur i la independència és una urgència nacional si volem evitar l’extinció de la nació catalana per assimilació.

 

A continuació, benvolgut lector, t’ofereixo arguments, objectius viables, per incentivar el teu vot, per apoderar-nos del nostre destí col·lectiu i per escollir el proper Ajuntament d'Arenys de Mar. És cert que cada poble té els dirigents que vol, perquè cada ciutadà vota el que vol i no vota el que no vol. Som allò que fem i, per tant, tindrem allò que votem

 

Per què cal votar Solidaritat Catalana per la Independència

 

-Solidaritat és l’independentisme factual, que lluita per la Declaració Unilateral d’Independència. Ja va presentar-la al Parlament de Catalunya el 2011! Vol fer i exercir la independència efectuant el control sobre el territori, en cap cas vol viure de la independència ni molt menys instrumentalitzar-la. Solidaritat són fets, no paraules.

-Solidaritat ha celebrat dues voltes de primàries obertes per ordir la seva llista electoral, té més independents que adherits a la llista i configura una candidatura intergeneracional i plural, i en què cap regidor tindrà qualsevol duplicitat representativa. Solidaritat és regeneració democràtica al 100%.

-Solidaritat és un partit del segle XXI, lluny de la corrupció en què estan enfangats els partits tradicionals. No té cap deute amb cap entitat financera, ni representa cap lobby local o nacional. Combat el capitalisme d’amiguets. Desitja ser una eina del poble, pel poble i per al poble. L’objectiu no és entrar per entrar, sinó entrar per a transformar la realitat, sigui des del govern o des de l’oposició. Solidaritat és voluntat de servei.

-Solidaritat pot aconseguir que l’Ajuntament d’Arenys de Mar sigui transparent, acordi límits salarials i refusi els càrrecs de confiança. Pretén la racionalització de la corporació local, construir un govern obert i negar qualsevol tracte de favor a ningú. La política valenta és retre comptes periòdicament, justificar els incompliments del programa electoral i dimitir si es cometen irregularitats. Solidaritat és rigor, igualtat i tracte just per a tothom. 

-Solidaritat sap com fer sobirania fiscal perquè tots els imposts dels contribuents arenyencs siguin ingressats a l’Agència Tributària de Catalunya. Sense la independència nacional, però sobretot la independència econòmica, no podem sostenir l’Estat del Benestar, ni molt menys gestionar els nostres propis recursos. Solidaritat és donar al poble allò que és del poble.

 

Per què cal que Àlex Acero sigui l'Alcalde de l'Ajuntament d'Arenys de Mar?

 

-Acero està empadronat, treballa i dorm a Arenys de Mar. Paga tots els seus imposts a la vila i no deu diners ni tem a ningú. Es presenta com a alcaldable per deure’s a un programa electoral, per dur a terme un compromís polític i no fallar a cap elector que dipositi la confiança en la candidatura que encapçala.

-Acero es preocupa per la ciutadania amb indiferència de la ideologia que tingui cadascú. Arriba tard a casa seva perquè prioritza atendre una queixa ciutadana abans que dinar o sopar amb la família. La seva dona sovint el renya; i jo, sense estar casat ni tenir fills, comprenc que ho faci. Però en el fons estic tranquil per la seva dona, atès que serà la darrera vegada que Acero es presenti com a cap de llista.

-Acero té experiència política, tant en responsabilitats de govern com des de l’oposició oferint crítiques i propostes constructives. No li tremola el pols per denunciar a la fiscalia presumptes gestions públiques opaques o defectuoses. No necessita caure simpàtic perquè parlin bé d'ell; fa el que diu i dóna sense esperar res a canvi.

-Acero és un autònom que cuida la classe treballadora i ajuda els emprenadors, ha demostrat solvència contrastada en promoció econòmica si ho comparem amb els anteriors regidors en aquest àmbit i sap facilitar la creació d’ocupació mitjançant noves oportunitats de negoci o reciclant aturats amb noves propostes formatives en matèria d’autoocupació. És un comercial tot terreny, forjat a còpia de fracassos i encerts, que no defalleix mai, ni encara menys quan hi ha un escenari pessimista, negatiu o advers. Aquest caràcter el té qui ha de guanyar-se la vida cada dia per poder portar un plat a taula.

-Acero és honest, diu el que pensa i no vol lucrar-se amb/de la política municipal. Si no fos així, jo no li donaria suport escrivint aquest apunt ni m'hauria presentat a les primàries obertes per acompanyar-lo en el projecte que lidera; si no fos així, ell no podria ser amic meu ni jo voldria la seva amistat; si no fos així, jo no dormiria tan poc durant aquests mesos perquè ell sigués el proper Alcalde de l’Ajuntament d’Arenys de Mar.

Afegeix un comentari nou