VOLCÀ DE XOCOLATA

Volcà de xocolata

Ingredients per a 12 persones

170gr de xocolata negre foundant
170gr de mantega
3 ous
60 grams de sucre
50 grams de farina de rebosteria

Procediment:

Engegar el forn a 240 graus
1- En un pot desfer la xocolata i la mantega
2- Un cop desfeta, afegir-hi els ous, el sucre i barrejar-ho tot
3- Per últim barrejar-hi la farina
4- Col•locar la barreja als motllos ( 12 ) motllos de magdalena
5- I al forn durant cinc minuts

Un consell, només cinc minuts de forn i menjar calent si voleu que la xocolata de dintre estigui fossa i sembli un veritable volcà .

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

isabel

De vici!

Enviat per isabel el Dm, 19/07/2011 - 21:40

Hola!

Se m'ha fet la boca aigua tot llegint-vos ;-)

Gràcies per compartir aquestes delicioses receptes!

Isabel Artero

lestresmaries

Volcà de xocolata

Enviat per lestresmaries el Dc, 20/07/2011 - 16:08

Hola Isabel!!!

Gràcies pel teu comentari, si proves algun plat ja ens ho fas saber, a veure que tal.

Les tres Maries.