COCA DE LLARDONS

Recepta: Coca de llardons

400 g de farina de força
250 g de mantega o llard
250 g de llardons
1 ou
pinyons
sucre
aigua
sal

Preparació:

Es prepara la pasta barrejant la farina amb aigua i un pessic de sal. Es treballa la massa i, al cap d'una estona, s'hi afegeix la mantega o el llard.

Quan els ingredients ja formin una sola massa, s'hi afegeixen els llardons i s'estira amb l'ajuda d'un corró.

Es posa en una plata d'anar al forn, s'unta amb l'ou batut i s'hi escampen els pinyons pel damunt, cobrint-ho tot amb una mica de sucre.

Es deixa coure al forn a 200 graus durant uns vint minuts i ja està a punt per menjar.

No és la coca tradicional de Sant Joan, la de fruita, però la de llardons també es menja i aquesta recepta de coca de llardons, es molt fàcil de fer i surt be de preu!

Bona revetlla!!!
Les tres maries.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

jaume

La boca aigua

Enviat per jaume el Dv, 22/06/2012 - 19:16

Maries,
Se'm fa ala boca aigua. Que teniu parada a la Fira?

Bon Sant Joan!