#AnyEspriu

Fa uns mesos que @Salvador_Espriu piula versos des de Twitter. Ara fa uns dies el hastag #AnyEspriu ha començat a popularitzar-se per recollir tota l'activitat que comença a generar-se entorn la commemoració de l'Any Espriu. La celebració tindrà un programa distribuït durant tot l'any i que paral·lel a l'homenatge té l'objectiu de popularitzar l'obra de Salvador Espriu.

 

Entre els arenyautes l'Any Espriu també és present. La Neus Pinart ha fet els primers apunts vinculats a la commemoració.

 

De totes maneres, arran d'altres celebracions o apunts personals hi ha un bon nombre de referències a Salvador Espriu (cerca: espriu) i algunes prou originals com el retrat de Josep Maria Salichs al seu panteo d'arenyencs il·lustres. O el testimoni de Pep Quintana, principal promotor de les visites comentades per estudiants. O les músiques de l'espectacle que Lluís Danés va fer pel desè aniversari de la mort d'Espriu...

 

Hi ha molts més apunts i encara més referències o cites breus de versos que ens confirmen que Salvador Espriu i la seva obra són molt vius entre els arenyautes i a Arenys de Mar. Per aquest motiu ens afegim a l'Any Espriu i des d'aquest espai farem la nostra aportació a la celebració i ens farem ressò de totes les propostes que es puguin fer.

Afegeix un comentari nou