Diumenge, 1ra Assemblea del Procés Constituent a Arenys

Aquest diumenge 28 de juliol, a les 8 del vespre, quan la xafogor ja baixa, s'ha convocat la primera Assemblea del Procés Constituent a Arenys. La farem a la balconada del Xifré, just al centre geogràfic de la nostra vila.

 

La primera Assemblea tindrà lloc després que el passat 4 de juliol féssim l'acte de presentació d'aquest moviment a Arenys, amb en Pep Riera i l'Albano Dante, amb una trobada que va aplegar més de 150 personal a la Sala Arnau del Centre Cultural Calisay. Des d'aleshores, la gent del grup motor no s'ha aturat!!!.

 

 

Us ho volem explicar tot (l'assistència a trobades de coordinació territorial, l'anada a la Jornada de Diàlegs el 14J...), i començar a caminar com a Assemblea, i posar-nos a treballar per establir el full de ruta que volem, i veure quina és la dinàmica per encarar-ho. Pensem que a tots i a totes ens vè de nou tot plegat!!!

 

 

Per començar és molt important que fem servir el boca-orella, que anem explicant-ho a tothom, i que diumenge puguem ser tots els que volem ser-hi. Pensem en les xarxes socials, en la ràdio, en els cartells com el de la convocatòria que es pot penjar pels carrers d'Arenys i viles veïnes, com també, i molt important creant complicitats amb la gent que coneixem.

 

 

Ens trobem diumenge a les vuit del vespre, a la Balconada del Xifré.

 

 

Farem la revolució, i després la tornarem a fer (Teresa Forcades)

 

 

 

 

Per organitzar-nos i créixer, i fer difusió de l'activitat del Procés a Arenys, s'ha creat una llista de correu conjunta. Si esteu interessats a participar-hi només cal enviar un correu a: procesconstituent@arenyautes.cat

 

Aquest és el nostre bloc
La pàgina  al facebook
El perfil al twitter

Web del Procés Constituent

Afegeix un comentari nou