COM COMENÇAR?...

Tinc un planeta molt petit però me l’estimo Tinc una sola flor i tinc molta cura d’ella, la rego, la protegeixo del vent...i me l’estimo molt perquè un dia la vaig plantar i ara es adoptada i tinc de ser responsable d’ella. El fet que estigui sola en el planet no em preocupa perque puc viatjar i relacionar-me amb habitants d’altres planetes... alguns m’agraden mes que d’altres, però de tots aprenc alguna cosa.
També tinc amics i amigues a qui m’estimo i que espero amb tendresa que arribi l’hora de trobar-me amb ells...de compartir.
Bé, ja hi començat. Tenia una certa por però per fi ho he aconseguit. Ho hi fet amb fragments passats pel meu pensament del Petit Princep perquè el vaig rellegir fa poc temps i em va provocar sentiments d’emoció molt forta i una gran complicitat amb el personatge.
Començo doncs el meu blog amb la idea de compartir, durant dies hi anat prenent apunts de temes que m’interessaven i que em feien pensar. Hi estat una mica reclosa en el meu planeta i ara hi pensat que necessito sortir-ne i compartir-los amb les persones que vulgueu. Quan fa uns cinc anys vaig conèixer per primera vegada el concepte de blog em va semblar força interessant, especialment pel que fa a rebre respostes des de diferents mirades i visions del que un pensa. Així doncs, us faig uns petits esbossos del que hi estat treballant i que aniré tractant sempre que el temps em sigui favorable ja que una de les coses que mes em va sorprendre i avui encara no tinc assumida, és que constantment s’ha d’escollir entre fer una cosa o l’altre; dedicar el temps a això o allò... oi que m’enteneu?
Apunts doncs :
1.Quin es el meu compromís amb Ràdio Arenys?
2.El futbol!!!! Uneix i desuneix i la vegada fa que reflexioni sovint com ens comportem individualment i col•lectivament davant d’aquest esport. Esport hi dit?
3.El cinema vist a les sales de cinema. Lloc on visc sovint emocions :tristesa, l’alegria, por, desconcert... Darrerament hi anat a veure Babel, El laberinto del fauno... Crasch... Compartim tot el que ens diuen aquests directors i guionistes?.
4.Llegir... s’acosta Sant Jordi però hi quan hagi passat, que no parlarem dels llibres que hem llegit?
5.Va en serio, m’agradaria parlar del paper de les persones que han decidit dedicar els propers 4 anys a la política. Re- prestigiem aquesta opció i parlem-ne, jo personalment els hi tinc molt respecte.

Afegeix un comentari nou