El diumenge l'avia va cuinar carxofes farcides de carn picada!!!
Boníssimes!!!
Primer es deixen ben netes, es treuen les fulles més velles i es tallen les puntes.
Es prepara la carn picada, barrejada amb ou, picada d'ametlla, avellana, pa torrat, all i julivert.
S'obra el cor de la carxofa i es posa la carn picada a dins.
Una vegada farcides les carxofes es couen a foc lent en una casola.
proveu-ho!!!
estan fantàstiques!
salut
Comentaris
farcides de carn
Enviat per enricp el Dij, 28/01/2010 - 01:39
El diumenge l'avia va cuinar carxofes farcides de carn picada!!!
Boníssimes!!!
Primer es deixen ben netes, es treuen les fulles més velles i es tallen les puntes.
Es prepara la carn picada, barrejada amb ou, picada d'ametlla, avellana, pa torrat, all i julivert.
S'obra el cor de la carxofa i es posa la carn picada a dins.
Una vegada farcides les carxofes es couen a foc lent en una casola.
proveu-ho!!!
estan fantàstiques!
salut